128 Sedan na złomie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

Wczoraj widzialem ladnego 128 sedana na zlomie oryginalny prawie caly, jak ktos cos potrzebuje piszczie

Jeśli sedany miały kierunkowskazy na błotnikach takie okrągłe, z chromowaną otoczką, jak 128 qpe, to ja bym się na kierunki pisał.
A moze jeszcze sedany miały taki sam korek paliwa jak coupe, co??
Wie ktoś coś na ten temat???

Aha, no i ilu drzwiowy ten sedan, bo ja 2d to chętnie bym całego porwał

Ja podejrzewam ze to jest sedan Grzeska75..., 4d do powaznego remontu blachy.

ktora wersja?

interesuje mnie KOMPLETNA tapicerka: fotele Przod i Tył, deska, boczki dywanik, liczniki, itpe...

TYLKO W BDB STANIE

Fotele mam, pochodza z sedana McQueen'a. Wykladzine juz zamowil McQueen a boczki i deske na razie zostawiam.

ja bym poprosil taka pułeczke ktora znajduje sie miedzy siedzeniami (przednimi) jest kolo wajchy zmiany biegow o takie cus --->

No, od tego co zamówiłem to wara

w sosinie jakiś człowiek chce odkupić ode mnie boczki, ale nie jestem pewien czy to weźmie, więc kuba, jakby coś to jesteś drugi.

Doman, ja bede miał na sprzedaż taką półeczke, od wersji rally. Zrobie fotke za czas jakiś.

Doman: Dam w weekend Race'owi albo Zoltarowi, to pociagna to na polnoc

McQ: A ta od rally czym sie rozni?

na foto 3 w moim profilu widac ją

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-04-28 10:40:07 ]

Na razie dam sobie spokoj, mam inne wydatki

To jest chyba 1 wersja na moje oko z chromowana atrapa, srodek troche zaniedbany a czy mialo puleczke to nie wiem jutro tam jeszcze raz skocze

yapko to nie moja, moje jeszcze stoi pod domem, ale kto wie czy nie spotka ją taki sam los

Cytat:
2005-04-28 11:41:29, Lukasz128 pisze:
To jest chyba 1 wersja na moje oko z chromowana atrapa, srodek troche zaniedbany a czy mialo puleczke to nie wiem jutro tam jeszcze raz skocze

Ile drzwi???? Gdzie stoi, moze podjedziemy w sobote?

ej no ja też jestem za żeby tam podjechać!

a wy sie znowu napalacie!!

w sobote wstaniecie o 11.00 12,00 najwczesiniej, a szrtoy kolo 13,14 zamykaj w soboty , pozatym to jest z Sosiny ok 70,80 km

Cytat:
2005-04-28 18:01:08, CarvMachine pisze:
a wy sie znowu napalacie!! w sobote wstaniecie o 11.00 12,00 najwczesiniej, a szrtoy kolo 13,14 zamykaj w soboty , pozatym to jest z Sosiny ok 70,80 km

50 km , ale faktycznie w Pi..u i jeszcze 10 km. Nie ma sensu, niech Lukasz zapoda zdjatka jak moze...

przepraszam panowie gdzie dokładnie jest ten złom????

przepraszam panowie gdzie dokładnie jest ten złom????

Cytat:
2005-04-28 09:16:18, Lukasz128 pisze:
witam Wczoraj widzialem ladnego 128 sedana na zlomie oryginalny prawie caly, jak ktos cos potrzebuje piszczie

Prawdopodobnie myślimy o tym samym aucie jest to sedan 2d taki żółty. Samochód w nie najgorszym stanie przynajmniej na pierwszy rzut oka z przodu atrapa taki plaster miodu zderzaki z kłami w dobrym stanie. W poniedziałek bede tam to może porobie jakieś foty.

Czy ktoś już oglądał tą 128, ewentualnie jakieś namiary na ten złom?!
A jeszcze jakby ktoś fotki porobił to byłoby super!!!