Kupie espero 1.5 na gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam chcialbym zakupic espero 1.5 na gaz z nie duzym przebiegiem i za dobra cene w b.stanie standardowe wyposazenie . PROSZE O OFERTY ZE ZDJECIAMI Z OKOLIC KATOWIC ZEBY BYLA MOZLIWOSC ZOBACZENIA SAMOCHODU

Zdjęcia są tu
Przebieg : 117 tysięcy. Bezwypadkowy. Drugi właściciel, pierwszy to szef serwisu DU, dbany i chuchany przeze mnie ( i żonę ), dodatkowe koła z felgami na zimę ( teraz na alu ), zdążę jeszcze wymienić rorząd z pompą wody i zrobić przegląd rejestracyjny, olej zawze wymieniany co 8 tysi ( Mobil 1 ). Nie wymaga żadnego wkładu finansowego.
Maska była lakierowana bo potraktowałem ją kiedyś woskiem na gorąco i zrobiła się matowa.
Butla walec o pojemności 65 litrów.
Nigdy autem nie przekroczyłem 5300 obrotów.
Rocznik - koniec ( z grudnia ) 1996 roku.
Wymienione audio - opis w profilu ( zabieram jednak tubę, fluidy i wzmacniacz, reszta zostaje )
Cena - 14500 do niewielkiej negocjacji.
Nie zależy mi na sprzedaży - nie chcę się go pozbyć - ale jak ktoś da uczciwą cenę za uczciwy stan i samochód to kupię sobie Leganzę, ot co. To jest auto dla kogoś kto chce auta do jazdy, a nie do warsztatu. Tak więc z góry uprzedzam, że komentarze w stylu "bo na giełdzie stoją taniej" spłyną po mnie jak plemnik po ścianie.

Kurcze, widzę Michał że decyzja podjęta

Cytat:
2005-05-07 21:59:57, DeeJay pisze:
Tak więc z góry uprzedzam, że komentarze w stylu "bo na giełdzie stoją taniej" spłyną po mnie jak plemnik po ścianie.

taki text

Cytat:
2005-05-07 22:06:30, -JACO- pisze:
Kurcze, widzę Michał że decyzja podjęta

Ale nie wiesz po jakich cięzkich bólach i jaki teraz jest płacz
Caroline się modli żeby nikt nie wziął

[ wiadomość edytowana przez: DeeJay dnia 2005-05-07 22:21:50 ]

Cytat:
2005-05-07 22:20:29, DeeJay pisze:
Ale nie wiesz po jakich cięzkich bólach i jaki teraz jest płacz Caroline się modli żeby nikt nie wziął [ wiadomość edytowana przez: DeeJay dnia 2005-05-07 22:21:50 ]

No jakby nie patrzeć, to podobnie jak u Bogdana, Esperak był świadkiem ważnego kawałka Waszego życia.

Cytat:
2005-05-07 22:23:03, -JACO- pisze:
No jakby nie patrzeć, to podobnie jak u Bogdana, Esperak był świadkiem ważnego kawałka Waszego życia.

To fakt Stary

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=92744&c=23&f=17
Z GAZEM ZA 9200.
DO OGLADANIA I TESTOWANIA W GLIWICACH.
NR W OGŁOSZENIU.