Hmmmm - warto?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

te dwa niebieskie halogeny powodują nie pisany "zakaz zatrzymywania" przez niebieskich. Gadałem z jednym gościem - stwierdził że jeździ już tak od roku i w trasie jeszcze nigdy go nie zatrzymali
W małych wioskach nawet salutują

....a oto obiekt w sprawie którego jutro będe dzwonił

Jaki rok? Jaka cena? Jaki przebieg? itd.

przebieg nieznany rok 1995, cena 30 tys zł

Silnik V8 3.0 , poduszki, klimatronic, parktronic, szyberdach, felgi 16"

Póki co nie mam kasy, wiec pojade bardziej z ciekawości, choć facet wyraźnie zaznaczył możliwość zamiany

i jescze jdeno co do rejestracji dlaczego jest inna? na pierwsyzm zdjeciu i na reszcie fotek?

Cytat:
2005-04-27 22:02:10, Bartek1112 pisze:
i jescze jdeno co do rejestracji dlaczego jest inna? na pierwsyzm zdjeciu i na reszcie fotek?

Bartek nie wiem czy zauwazyles.. ale na pierwszym zdjeciu jest BMW serii 5 a na pozostalych seria 7... a to jest róznica.. nie tylko w rejestracji

Cytat:
2005-04-27 22:02:10, Bartek1112 pisze:

Bo to inny samochod. Tomek tylko pyta, czy warto zakladac niebieskie swiatelka.

Moim zdaniem Tomku, przy Twojej jezdzie warto, jak to wlaczysz zamiastem to przynajmniej sie nie bede jak mi bedziesz dlugimi walil...

bo to na pierwszym zdjęciu to przykład szybkiego przebrania 7er na "rządówke"
wystarczą dwa niebieskie nie podlączone halogeny i policja w trasie tego samochodu nie widzi

co innego foto-kurwiszon-radar ten strzela wszystko i wszystkich

Cytat:
choć facet wyraźnie zaznaczył możliwość zamiany

ale chyba w porownywalnym przediale cenowym bo raczej niechial by stracic pare tysiecy

qrwa... rzeczywiscie to 7... jakies dziwne... to auto./.. sorki mam juz troche %% we krwi... mam ciezki tydzien

Nubira starego - 2.0 full opcja, klimatronic, wstawki imitujące aluminium, przebieg 60 tys km, rok 2000 - ok 25-26 tys zł
Moja bunia stan idealny, też 1995r, cena 24 tys.
Porównywalny przedział

Jak będzie ładna, a facetowi nie będzie się śpieszyło ze sprzedażą, to za miesiąc dwa - kto wie

Jak nie - trudno znajde następną, nie śpieszy mi się

Cytat:
2005-04-27 22:16:44, Czarek_Rej pisze:
qrwa... rzeczywiscie to 7... jakies dziwne... to auto./.. sorki mam juz troche %% we krwi... mam ciezki tydzien

dobra dobra - przyznaj sie że przed borkami trenujesz

Ładna 7 i dotego V8 mniam

Ja V8 z chęciąbym założył do swojego Mercedesa, ponoć po malutkiej przeróbce od modelu W126 pasuje

Ech... gdyby nie przerażające ceny części i to, że najmniejszy silnik bodaj to 2.8 lub 3 litry to...

piękne auto, kupić byłbym w stanie - utrzymać już chyba napewno nie

jakby co to znam goscia który chce sprzedac 750 z 96 niewiem czasem czy to nie wersia iL, ksenony, podwójne szyby, tv navi i duze tego sprowadzona pare miesięcy temu

Pozdrawiam
Wiktor

Tomek, za taką siódemkę to już można zdrowiem przypłacić

Lepiej zostań przy 5tkach

Moim zdaniem niewarto. Masz bardzo zadbana 5 z 95 roku a ta beta seri 7 tez jest z 95 to bez sensu moim zdaniem. Juz bym wolal mlodsza serie 5

mówcie co chcecie, ale siódema musi byc

coś czuje że jednak nie teraz ...jak mawiał Wójcik "kasa misu kasa"

a ja ciekaw jestem po wstawieniu sekwencji ile taka "najsłabsza" wersja chyba 2,8 będzie palić gazu. Mój esperak ostatnio po W-wce łyknął 18 l !!! ale chyba gaz był jakaś lewizna. Nieukrywam, że tez chodzi mi po głowie taki model....

Najmnieszy silnik benzynowy w 7 to 3 litry, najwiekszy to 5 literkow. Tyle ze 3 literki to stanowczo za malo jak na ten samochodzik, najlepszy silnik w tej seri 7 to 4 literki najnowoczesniejszy i najekonomiczniejszy, wystarczajoca dobre osiagi a koszt przy naprawach nieporownywalnie mniejszy niz przy 5 litrowym. Wszak to dwa 3 litrowce sklejone razem w ukladzie V, wiec wszystkie koszty razy dwa

P.s. Tez kiedys o takim myslalem, ale wtedy kiedy zmienialem autko betki strasznie skoczyly i w cenie do 6 tys. euro mozna bylo dostac najwyzej E-32 z 92 roku.

nieprawda bo najmniejszym silnikiem w 7 jest 2.8 i ma chyba 193km i wydaje mi sie że największym był 5.5 ale niejestem pewien

Pozdrawiam
Wiktor