Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-01-09 00:13:02 Czy orientuje sie ktos czy mozna jakos przerobic kanape tylna od sedana tak by pasowala do kombi . Chodzi mi o to czy bedzie ja mozna zamontowac ja do tych elementow ktore od tylnej strony maskuja oparcie (w kombi) generalnie chodzi mi o to czy z sedanowej kanapyy w polaczeniu z kombiakowa mozna zrobic taka by siedziska byly od sedana a elementy z zawiasami itp od kombi |
![]() GT Miłośnik FSO Żaba Hindenburg | 2005-01-09 00:29:28 pogadaj z Rudolfem od nas z klubu,on ma kanape Sedan w Kombi |
![]() kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2005-01-09 11:47:42 A po cholerę?Moze i sie da,ale:
-oparcie od sedana jest za mało sztywne i dodatkowo ma "osłony" nadkoli uniemożliwiające złożenie -siedzisko też sprawi problem chocby z montażem zawiasów Generalnie bardzo trudna sprawa i nie warta świeczki. Polecam kanapę od Poldka przejsciówki.Siedzisko pasuje idealnie,nawet otwory pod zawiasy itp.Oparcie trzeba lekko przerabiać. Nie jest ona tak wygodna jak mięciutka kanapa sedana,ale o niebo lepsza niz oryginalna kombiakowa. |
![]() karlo BMW E-28 520i Wrocław | 2005-01-09 19:32:10 Kao po taka cholere ze trafiklem fajniutkie brazowe siedzonka z konca produkcji tak fajnie przeszywane i wogole taki nawet fajny odcien tego brazu i chcialbym je przeszczepic tam ![]() |
![]() borygo Fso Polski Fiat 125p ... Wrocław | 2005-01-09 19:52:19 Jak jej nie będziesz montował to ewentualnie odkupie ją od ciebie. Jak będziesz zdecydowany to zgłoś się na priva. Ale tylko z rozsądną ceną. ![]() |