MotoNews.pl
3 (125p) Kanapa od sedana w kombi (77383/27) - PT

(125p) Kanapa od sedana w kombi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy orientuje sie ktos czy mozna jakos przerobic kanape tylna od sedana tak by pasowala do kombi . Chodzi mi o to czy bedzie ja mozna zamontowac ja do tych elementow ktore od tylnej strony maskuja oparcie (w kombi) generalnie chodzi mi o to czy z sedanowej kanapyy w polaczeniu z kombiakowa mozna zrobic taka by siedziska byly od sedana a elementy z zawiasami itp od kombi

pogadaj z Rudolfem od nas z klubu,on ma kanape Sedan w Kombi

A po cholerę?Moze i sie da,ale:
-oparcie od sedana jest za mało sztywne i dodatkowo ma "osłony" nadkoli uniemożliwiające złożenie
-siedzisko też sprawi problem chocby z montażem zawiasów
Generalnie bardzo trudna sprawa i nie warta świeczki.
Polecam kanapę od Poldka przejsciówki.Siedzisko pasuje idealnie,nawet otwory pod zawiasy itp.Oparcie trzeba lekko przerabiać.
Nie jest ona tak wygodna jak mięciutka kanapa sedana,ale o niebo lepsza niz oryginalna kombiakowa.

Kao po taka cholere ze trafiklem fajniutkie brazowe siedzonka z konca produkcji tak fajnie przeszywane i wogole taki nawet fajny odcien tego brazu i chcialbym je przeszczepic tam

Kao ma racje....sam mam sedana i wiem ze kanapa ta nie pasuje z tego wzgledu ze jest malo sztywna (oparcie) i ma boki dograne do nadkoli sedana..jest wyjscie..mozesz jak to nie ktorzy robia usztywnic tyl sklejka albo dobrym wykonczeniem...zrobil tak kiedys znajomy...wygladalo i siedzialo sie bomba...kwestia wyobrazni artystycznej

Jak jej nie będziesz montował to ewentualnie odkupie ją od ciebie. Jak będziesz zdecydowany to zgłoś się na priva. Ale tylko z rozsądną ceną.