Moja klubowa ramka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakiś czas temu myślałem jak zaznaczyć na aucie przynależność do Klubu. Naklejka na blenda i na szybe jakoś mi nie przypasowała więc zrobiłem swoje takie coś:

Jak dla mnie w sam raz, wyraźnie i niezbyt krzykliwe.
Białe to folia odblaskowa LG, napis wydrukowany na folii transparentnej. koszt 20 PLN (bo folia odblaskowa z rolki 1200mm, min 20cm)
Przestanie padać to zamontuje i można na mnie trabić (najczęściej w Krakowie)

Fajne, proste i na temat, tylko na cholerę ta stopa po lewej ?

Rozumiem ,że to nawiązanie do Twojego avatarka, pomysłowe, ale siakos ta stópka nie pasuje.

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-05-05 23:01:53 ]

Cytat:
2005-05-05 22:54:53, -JACO- pisze:
Fajne, proste i na temat, tylko na cholerę ta stopa po lewej ? Rozumiem ,że to nawiązanie do Twojego emotikona, pomysłowe, ale siakos ta stópka nie pasuje.

zgadzam się z Jackiem ...nijak się to nie ma do Klubu...przynajmniej tego

był kiedyś "klub" co się "Czarne Stopy" nazywał ...pijani harcerze go wymyślili ....ale to było straaaaasznie dawno

hehehe... a nie lepiej zamiast stopy umieścić tam liść marichuany

A mi się podoba!! Fajne!! Tylko może faktycznie bez tej stópki... nooo chyba, że byłaby to nóżka jakiejś ładnej pani
20 zeta za taki mały paseczek to sporo....

Cytat:
2005-05-06 09:31:58, AndQ pisze:
20 zeta za taki mały paseczek to sporo....

Jednostkowa produkcja zawsze była droga. Zróbcie akcję zbierania chętnych, dajcie do drukarni aby wydrukowali na folii i będzie taniej.

Chętnie CIę strąbię, pod wszak jednym warunkiem, że dojrzę napis na ramce. Więc prościej będzie jeśli Ty trąbniesz na mnie jak mnie zobaczysz

Skasuj Ją... skasuj!!!

Literki mają 18mm wysokości więc nie jest źle. No i tło świeci na 100m!
A co do stopki, może i nie pasuje, ale chodziło o element skojarzeniowy. Istnieje szansa odgadnięcia kogo się widziało
A jak ktoś będzie rzeczywiście zaintrygowany o co chodzi to wpisze sobie w przeglądarce espero.of.pl i mu się wyjaśni.
Jeśli ktoś czuje się urażony naruszeniem formy to proszę o wybaczenie

bardzo fajowy pomysł - też cósik takiego muszę zobie założyć

Cytat:
2005-05-06 10:54:37, Janow pisze:
Literki mają 18mm wysokości więc nie jest źle. No i tło świeci na 100m! A co do stopki, może i nie pasuje, ale chodziło o element skojarzeniowy. Istnieje szansa odgadnięcia kogo się widziało A jak ktoś będzie rzeczywiście zaintrygowany o co chodzi to wpisze sobie w przeglądarce espero.of.pl i mu się wyjaśni. Jeśli ktoś czuje się urażony naruszeniem formy to proszę o wybaczenie

I myślę że to dobry pomysł, bo czasem się kogoś widzi i nie wiadomo kogo
Tom

A czy te fajne ramki to na obie tablice?

Jesli Cie gdzies spotkam na miescie, to na pewno Ci pomacham Kolego z Grodu Kraka

Cytat:
2005-05-08 22:34:03, Mihty pisze:
..."Jesli Cie gdzies spotkam na miescie, to na pewno Ci pomacham.."

Kijem do "bejsbola"

Świetna realizacja dobrego pomysłu - kupuję go. Swoją drogą uzupełnię napis o nik na forum - będzie łatwiej zidentyfikować kogoś i jednocześnie zindywidualizować ramkę.