Sruby zabezpieczajace i nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako , ze nie mam bladego pojecia jakie sruby kupic licze na wasza pomoc szanowni klubowicze

Moze komus zostaly po felgach i ma odsprzedac?

A kolejne pytanie moze ktos wie jak sprawa wyglada z ubezpieczeniem kół ??

Pozdrawiam

P.S Jakies dziwne akcje dzisiaj sa z zamieszczaniem postow, moze tylko ja tak mam...

Zależy czy masz stalowe czy aluminiowe felgi (są różne śruby). Podjedź chociażby do jakiegoś feuverta czy innego norauto powiedz co potrzebujesz a oni ci dobiorą,
pozdro

Ja mam ubezpieczone felgi w PZU razem z ubezpieczeniem samochodu . Co do srob tez takowe mam i zakupileem je w daewoo jak bylo jeszcze zocar ale napewno na Jagielonskiej w salonie przyfabrycznym je dostaniesz

Ja kupowałem jakieś chyba hitlerowskie .kurdeee..nie pamiętam ale produkowane przez znaną firmę specjaluzującą się w alu-felach!...kupiłem w porządnej oponiarskiej firmie, tam gdzie fele i gumy ! ...jedż na konkretny serwis i tyle!.....aaaa...Zapytaj też w Inter Cars!

Dobry pomysl inter cars jest tuz pod nosem.

no ja mam na zwyczajne śróby alusy poprzykręcane - więc jak ktoś będzie chciał to bez problemu je zdejmie - właśnie w pon. zadzwonię to tego chol. Tryga i zapytam się czy AC to obejmuję.

A tak zupełnie OT - wiecie, że np. w Pier. Zakł. Ubezp. jeśli trzymacie zimowe koła w piwnicy to ubezpieczenie ich nie obejmuje (a rower np. obejmuje) - tak sobie czytałem war. ubezp. - koła zimowe to wg. nich dodatkowe wyp. pojazdu - posrańcy!

Cytat:
2005-05-09 18:21:13, bogdan1 pisze:
Ja kupowałem jakieś chyba hitlerowskie .kurdeee..nie pamiętam(...)

A pamietasz co Cię spotkało jak nie mogli sobie złodzieje poradzić z odkręceniem
To by znaczyło że naprawdę są godne polecenia