[903] Kilka pytań

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
1.z czego jest gaznik Weber 32 IBA ?
2.czy kolektor wydechowy i pompa wody z cc 900 podpasuje do 903 z 127-ki?
3. Rozmawialem z kolesiem ktory mykał 900 w malcu bez tej tulejki na walek sprzeglowy i jakos jedzi... Jaka dokladnie jest rola tej tulejki??
4.Skad wziasc to pionowe ucho na ktorym podwieszany jest silnik( mam poziome a on za dlugie chyba bedzie i jakos nie widze jak by go zamocowac..)??
5 Wiem ze to juz bylo, ale czy tloki z cc900 roznia sie od tych z f127?? chodzi o wysokosc pierscieni. Bo Kupilem zestawik i sa sporo za wysokie...

To tyle narazie. Z gory dzieki za pomoc.
a z wyszukiwary korzystalem i korzystam czesto...

1. Od 903,
2. Tak
3. Kamikadze... za długo pewnie nie pojeżdzi (ciekawe jak to wycentrował) Potrzebna jest dla podparcia wałka no chyba że masz super wyważone sprzegło docisk itp to może troche podziała bez, jednak NIERADZE!!!
4. Napewno ktos chętnie sie wymieni gdyż wolą poziome. Nowe nie do kupienia chyba.
5. Sam sobie odpowiedziałeś...
pozdro

apropo ucha do silnika

Hehe zajebisty szrot

moge tylko potwierdzic zdanie Ruffa.....

Dziki za stronke
Z tym szrotem to o gaznik chodzi? Bo nie pasi na podstake... wiec myslalem ze z innej fury..
Silnik jest z 74r (47 KM). Tylko brakuje conieco..

Pytanie do Ruffa: Z tego co kojarze to miales chlodnice z tylu. Nadawalo sie to do normalnej(nie takiej od siatel do swiatel...) jazdy??

z tylu chlodcnice maja ten feler ze to dodatkowy ciezar (niewielki a jednak). znam kolesia co ma 899 rajdowke i chlodnice ma z tylu. mial lekka rzeźbe z poprawieniem chlodzenia ale jezdzi mu to i dziala.

Aha, dzieki.
To zbieram sie za dalsze kompletowanie silnika. Jaki gazior bedzie dobry skoro ten to szrot (i nie pasuje..)??

sa i solexy i webery jedno gardzielowe. cena zazwyczaj okolo 50-60 zl a stan w sumie wymagajacy czysczenia i zazwyczaj wymiany przepustnicy.....samz swoim mam problem.