Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() lind BMW E36 Compact Warszawa | 2005-05-11 19:21:47 Standardowe miejsca na glosniki masz w przednich slupkach pod nogami kierowcy i pasazera a w dzwiach sa gwizdki no i jeszcze z tylu po obu stronach pulki. |
![]() ZABA BMW Friend 318 e36 Wroclaw | 2005-07-17 23:27:57 Napewno najlepszym rozwiazaniem jest przebudowa tapicerki drzwi i umiescic midbassy w dzrzwiach a to sie wiaze juz z mala inwestycja bo trzeba wykonac odpowiednie kosze na glosniki oczywiscie wygluszyc pozadnie drzwi,tweetery w slupkach fajnie mozna je zabudowac w zaslepkach od lusterek. Fajna sprawa jeslic hodzi o bmw a w szczegolnosci o e36 jest umieszczenie glosnika basowego w miejscu rekawa na narty z tylu pod podlokietnikiem dobrze zabudowany nie zabiera nam miejsca w bagazniku spelnia w100 % swoja role i efektownie wyglada podswietlony po opuszczeniu podlokietnika.Mozna by wymieniac w nieskonczonosc mozliwosci audio w bmw, wszystko zalezy oczywiscieod sprzetu ktory montujemy od muzyki ktora sluchamy i czego oczekujemy od instalacji audio. Ja szykuje sie do audio tuningu napewno znajda sie umnie glosniki Infinity z seri Kappa, do tego bas JBL i chyba koncowka mocy JBL ale jeszczenie wiem w 100 % musze odsluchac jeszcze ,oczywiscie do tego dochodzi pozadne okablowanie i tu liczyc trzeba koszt okablowania okolo 300 zlotych. Zaprzaszam do poczytania i poogladania instalacji ktore wykonuje wroclawska firma extreme car audio w ktorej bede zakladal audio, jest tam kilka fajnych instalacji i sa bmw warto zobaczyc jak to wyglada. Extreme Car Audio jesli chodzi o radio ja pozostaje przy beckerze wkoncu to Harman Kardon wtajemniczeni wiedza oco chodzi, tu przy rozbudowie audio wystarczy madrze przebudowac wyjscia w tym radiu i naprawde wyprzedza ono o wiele wiele najnowsze radia. |