Polska bezczelność

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis rano włamali mi sie do auta pod moim domem , stał sobie na ogródku za budynkiem , oto co zastałem jak zszedłem do niego

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-05-06 18:19:51 ]

Ale chamstwo... grrrr

takim to trzebaby wpi***ol spuscic niezly pare razy to moze by sie zastanowili, nim ponownie zrobili cos podobnego

ja bym to nazwał raczej "polska codzienność"...
współczuję, ręce poucinać i problem z głowy

przykro mi sterciu ale niedaruje temu kto to zrobil. tak zniszczyć carine

Widac ze jakis amator wybil szybke z tylu i nie siegna zeby otworzyc drzwi wiec wybil boczna ... po co wyrywali konsole jak roadio bylo na kieszen ??? Bylo przykrecone ???

Niewazne takiego to przyczepic do zderzaka i przeciagnac z 10 km

lacze sie bolach ....

pozdr

radio nie było przykręcone , był to zwykły CDik na panel, a w tą kieszen to sie wkładało zeby własnie nie dało sie wyciagnąć ale co z tego jak pociagnął i wyrwał cały kokpit bo on tylko na zatrzaskach jest

a poza tym dzieki za wyrazy współczucia , juz normalnie brak mi słów
na to co sie dzieje w tym kraju

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-05-06 23:48:01 ]

wspolczucia ale co zrobic nikt nie da rady pilnowac wszystkiego z beisbolem 24 h, a nawet potrafia sie wlamywac jak czlek w aucie siedzi normalnie nogi i rece polamac

wyrazy wspułczucia !!! ludzka głupota niezna granic ....
ja też miałem dobry tego przypadek : któregoś pieknego dnia pojechałem z tata do Warszawy & tam na jednym z przejści (niepamietam na jakim skrzyżowanu) pewien starszy pan z całym impetem potraktował mj prawe leflektor z buta!!! gdy przyjechała policja tłumaczył cie ze samochód stał zbyt blisko przejścia - na moje oko to było jakieś 2 metry & że żaden k...s z "Galicji" nie będzie go uczył przechodzić przez przejście ( przud był równo z linia dojazdowa - ta przed pasami) ....
i jak tu nie być

Pozdrawiam

Cytat:
2005-05-06 23:53:51, najmer pisze:
wspolczucia ale co zrobic nikt nie da rady pilnowac wszystkiego z beisbolem 24 h

moze nie z beisbolem ale uwież mi ze da rade trzeba miec taka babcie jak ja co siedzi non stop w oknie i "pilnuje" mi samochodziku a niejaqd Boże żeby ktoś zaparkowal na nazwimy to "moim" miejscu odrazu jest awantura

Cytat:
2005-05-07 15:42:37, saseta1 pisze:
moze nie z beisbolem ale uwież mi ze da rade trzeba miec taka babcie jak ja co siedzi non stop w oknie i "pilnuje" mi samochodziku a niejaqd Boże żeby ktoś zaparkowal na nazwimy to "moim" miejscu odrazu jest awantura

a nie chcesz wynająć swojej babci

przykra sprawa - wspolczuje - a zlodziejom to tez bym rece ucinal, moze wtedy byloby spokojniej

Cytat:
2005-05-07 19:42:35, sterciu pisze:
a nie chcesz wynająć swojej babci

niestety babcia jest wyl;acznie moja ale hmm zawsze mozesz parkowac kolo mojego

dlatego ja w Swifcie radio do karoserii przykrece...