MotoNews.pl

Fele juz jutro- ostatnie pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Czy napewno beda pasowaly te felgi , bo ze licznik bedzie klamal to zdaje sobie z tego sprawe.

Prosze o potwierdzenie bo troche by byla lipa jechac 200km na darmo

Pozdro

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50223372

Cytat:
2005-05-06 20:32:04, Zwierzu pisze:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=50223372

A nie lepiej tak:
Fele już jutro-sotatnie pytanie...KLIK!

Cytat:
2005-05-06 20:31:22, Zwierzu pisze:
Czy napewno beda pasowaly te felgi , bo ze licznik bedzie klamal to zdaje sobie z tego sprawe. Prosze o potwierdzenie bo troche by byla lipa jechac 200km na darmo Pozdro

Felgi Baaaardzo mi się podobają ale NIE PODOBA mi się ich ET ...może być BIG PROBLEM przy tych gumach jakie mają założone

jak ja miałem załozone 16 i opony z profilem 55 to z tyłu mi obcierało zaznaczam ze zutko ma seryjna zawieche a z przodu przy 50 juz terz było nieciekawie

No tak....oryginalne koło ma 596,1mm średnicy, te do których się przymierzasz 631,9 ...chyba trochę za duża różnica ....tak jak pisze marcin...mogą Ci obcierać, a z przodu na pewno będzie problem !.......no i to ET....murowany KŁOPOT

Ech chyba nic innego jak tylko pojechac zalozyc i sprawdzic umowilem sie blizej wiec 100km moge zaryzykowac.
A jak beda pasowaly to bedzie super

Pozdrawiam i dziekuje

sorry..ale moim zdaniem taki zestaw do espero to nieporozumienie..z tymi oponami roznica ze standardem to ponad 4%

felgi sa naprawde baraardzo fajne...ale z tymi gumami wg mnie nie nadaja sie od espero i jeszcze to ET..

moim skromnym zdaniem - odpusc..szczegolnie ze jak obejrzys i sie podekscytujesz to juz male przycierki nie beda robily na tobie wrazenia

Jako ze wszyscy mi odradzali 16 zakupilem zgrabne 15 w NORAUTO w Markach . Felgi FMG oponki Pirelli P5000 195/50/15 i kosztowalo mnie to 2000zl i musze powiedziec ze nie jestem zawiedziony

Edytowac mozna no i co z tego...

Chyba chodzi o skasowanie

[ wiadomość edytowana przez: Zwierzu dnia 2005-05-08 13:42:31 ]

No i nie moge zamiescic posta dziwne...

Cytat:
2005-05-08 10:48:39, Zwierzu pisze:
No i nie moge zamiescic posta dziwne...

Trzy pod rzad i nie mozesz posta zamiescic?

Poza tym przy swoich postach jest guziczek Edytuj - dzieki temu mozesz poprawiac swoje posty, ale je kasowac

Nie wiem czy zauwazyles QLogic ,ze tak z tym forum sie dzieje nie pierwszy raz.

Cytat:
2005-05-08 13:43:59, Zwierzu pisze:
Nie wiem czy zauwazyles QLogic ,ze tak z tym forum sie dzieje nie pierwszy raz.

No sa czasami problemy, ale mnie sie posty zawsze zamieszczaja. Jedyne bledy to czasami jak naciskam Wyslij i sie nic nie dzieje, ale w rzeczywistosci post sie wysyla mimo, ze strona stoi. I czasami po wyslaniu nie tez strona staje i nie moge nic zobaczyc, czy sie wyslal czy nie i w ogole. Ale ostatnio forum mi chodzi bardzo dobrze, nie narzekam

Moze jakies chwilowe perturbacje))