Coś w stulu breda do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc, mam do sprzedania tłumik przerobiony na strumienice
kolega miał załozony w maluszku i bardzo pieknie mu chodzi, a maluszka sprzedał to "to coś" mu zostało nie wiem jak to okreslić Samochód bardzo ładnie pierdział,
Zdjęcie ponizej zawieraja ten wynalazek :

http://img116.echo.cx/my.php?image=dsc000230sm.jpg

Cena do ustalenia
GG-1802116
lub na priva
E-Mail : wrc126p@o2.pl

a jak z osiągami? i jaka cena ogólnie myśle ze za dobre to to nie jest dla silnika, rury roznej dlugosci i wogole, jak to w srodku wyglada?

mi odradzano kupowania tego typu samorobnych patentów :/
znaczaco to wpływa na silnik ?

evil moze sie wypowiedziec na temat mojego istniejacego wydechu ktory... nie istnieje znaczy sie jezdze bez

Osiągi no troche podniosło to !!
srodek wygląda tak ze jest całutki pusty !! końcówka srednica chyba około 10cm ! cena ? 70zł i bede sie cieszył ]

To coś jest robione na bazie starego typu tłumika ! tylko ze rurki wchodz od zadka i ze srodka jest wywalone wszystko !!
podaje jeszcze nr. telefonu 507677162

[ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2005-05-08 19:20:13 ]

Cytat:
2005-05-08 19:19:34, wrc126p pisze:
tylko ze rurki wchodz od zadka i ze srodka jest wywalone wszystko !! ... [ wiadomość edytowana przez: wrc126p dnia 2005-05-08 19:20:13 ]

to chyba nie wiesz na jakiej zasadzie działa breda

Ale co mi sie najbardziej podoba to profesjonalizm w połączeniu rurek i ogółna profa w konstrukcji Bo niewiem ale z tego co widać na zdjęciu to do tego jakaś specjalna głowica musi być nobo te rurki to chyba nie spasują normalnie do kolektorów niewiem tak to wygląda na zdjęciunie są (jak już robic pustaka to na normalnym ustawieniu rurek czyli standardowym i wychodzącym ze standardowych miejsc) a to ze te rurki idą do tyłu tak jak w bredzie to o niczym nie świadczy bo żeby to jeszcze działało jak breda to musi mieć odpowiednią pojemność Ale ocvzywiście jak ktoś che brać to niech bierze. Ja sie nieznam