Wygralem konkurs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...na najladniejsze zdjecie Tuning Party 2004. Mozna bylo wyslac trzy zdjecia, ja wyslalem dwa i wybrali to o wiele gorsze. Wygralo to zdjecie: CLICK a to lepsze wyglada tak: CLICK. Moim zdaniem druga fotka fajnie oddaje wieczorny klimat zlotu.. gdybym to ja wybieral, to wybralbym wlasnie to zdjecie W nagrode mam dostac wjazdowke na Tuning Party 2005 (warta cos kolo 300KC) plus jakies drobiazgi za 500KC Przy okazji zrobilem mala, darmowa reklame klubu pozdro

jeszcze jeden link: www.tuningparty.cz/cz_tp2k4_soutez.php

No gratuluje

mnie sie podoba pierwsza fota...ciekawe cumulusy

Wielkie dzieki w imieniu klubu za reklame, wyrazy uznania i gratulacje i w ogole tam (doczytalem ze to sa dwie wjazdowki hehehe zartuje

gratuluje

hehehe

nedlugo beda autografy wywiady wizyty w zakladach pracy

super .. .2 jest naprawde extra

wlasnie jeszli chodzi o tunig party jak sie onanizujemy ???????????????

zbieramy jakas grupe czy co ? ja osobiscie rezerwuje sobie miejsca z civic.klub.pl jeszcze olawa ma sie podlaczyc

kto jedzie ?????????????????

gratulacje

dzieki wszystkim

hubi: no ja jade na pewno nie wiem tylko na ile dni, bo nie mam jeszcze az tak szczegolowego planu sesji

gratulki Maciejka fajowe fotki

Ja też gratuluje a fotki super

Gratulacje fotka ekstra !

Gratulki Maciejusz Zajefajne te fotki

super zdjecia.... ))

ja tez jade w tym roku

wiec kto jedzie !!!!!!!!!!!!!!!
BUER I MACIEJUSZ ..
WIECE ZE w tym roku jak sie klubem jedzie i sa rezerwacje trzeba przedplate zrobic ????/

ja podazam z civic klubem mamy na razie 14 samochodow .. takze nie wiem bauer z kim jedziesz jak chcesz sie podpiac to luz .. zapraszam

ta rezerwacja to jest tylko tak dla picu. Jesli sie jedzie w 20 aut, to moze faktycznie sie przydac, ale przy 3-5 autach raczej nie bedzie problemu z rozstawieniem sie.. a poza tym.. nie ma co ukrywac - nie mamy tam nic do pokazania. Chodzi tylko o postawienie samochodu gdzie kolwiek na terenie zlotu i ewentualne miejsce na namiot.. Ja w tamtym roku, jako ze bylem sam, podczepilem sie do kolegow z GDS'u i innych wroclawian (tnx ), ale gdybym mial tylko z kim, to moglbym sie rozlozyc w kazdym innym miejscu

hehe prawda .. ja tez jade poogladac

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p=51863&sid=a2570b8032ffb79bf7aa52a3cdbc1521#51863 jak ktos che z nami jechac ... to tu jest info .. rezerwujemy miejsca ..
bauer jedziesz sam czy z megankami ??????????/ jak cos to cie moge dopisac do naszej listy