MotoNews.pl

Kupię zaślepki do reflektorow - plastikowe dekielki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Poszukuję plastikowych zaślepek (2 szt.) do przednich reflektorów (zaślepki montowane na części reflektora odpowiadającej za światła mijania, tzw. krótkie).
Dla uściślenia - mam na myśli platikowy dekielek, który się montuje od strony komory silnika na lampę w celu wyeliminowania zanieczyszczeń dostających się do reflektora.

Dzwonilem do ASO i podali mi namiary na jakiś szrot, ale tam koleś sobie krzyknął niezłą sumę. Poza tym nie wiem, czy one np. nie pochodza z jakiegos samochodu, ktory zaginal przykladowo kilkanascie dni temu.

Tak wiec wole dać zarobić jakiemus Klubowiczowi niz niepewnym typom

[ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2005-05-09 11:54:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: Mihty dnia 2005-05-09 11:56:13 ]

Mogę jak łajza jakaś i świnia się dopisać i o 1 szt. prosić?
Dzisiaj sprawdzę, czy z lanosa czasem nie pasują - wzrokowo podobne, a i łatwiej dostępne będą.

jezeli od lanosa pasuja to moge was drodzy klubowicze poratowac 2 sztukami a moze i 3 by sie gdzies znalazła

Cytat:
2005-05-09 11:53:29, Mihty pisze:
...."Poszukuję plastikowych zaślepek (2 szt.) do przednich reflektorów.."

Obawiam się Michałku że potrzebujesz 4 szt. a NIE tylko 2 !!....

No chiba , ze coś w garażu znalazłeś bo jak sprawdzaliśmy to potrzebny Ci był komplet !!....czyli 4 sztuki!!

Cytat:
2005-05-09 18:06:16, bogdan1 pisze:
Obawiam się Michałku że potrzebujesz 4 szt. a NIE tylko 2 !!.... No chiba , ze coś w garażu znalazłeś bo jak sprawdzaliśmy to potrzebny Ci był komplet !!....czyli 4 sztuki!!

Boguś, ale na "długaśne" ja mam
Wiem, bo sam odkrecalem i zakrecalem podczas wyjmowania lamp Brakuje mi tylko na mijania

Piotr-ek: Mozesz, mozesz sie dopisac.... no to sprawdzaj, czy od Laniego pasują

marcin21100:Gdy tylko Piotr-ek obczai sprawe, to bedziemy wszystko wiedzieli . Dzieki za odpowiedź!

Wlasnie dostalem PRV wiadomosc nt. zaślepków od pewnej Osoby Jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem, to wkrotce sfinalizujemy transakcje Dzieki!

Cytat:
2005-05-09 22:48:15, Mihty pisze:
... Boguś, ale na "długaśne" ja mam .."

No tiaaaa....w Iłkach sprawdzane było...przyznaję, ze w tym stanie mogłem pomylić samochody i ilości brakujących zaślepkuf ! .....Najważniejsze że pamiętałeś coby załatwić i zakręcić (to pewnie przez te pokiereszowane przy wyciąganiu łapki ??....nigdy więcej! taaa?? )

Powodzenia w transakcji !
Pozdrawiają Katowice!

Cytat:
2005-05-09 23:06:41, bogdan1 pisze:
No tiaaaa....w Iłkach sprawdzane było...przyznaję, ze w tym stanie mogłem pomylić samochody i ilości brakujących zaślepkuf ! .....Najważniejsze że pamiętałeś coby załatwić i zakręcić (to pewnie przez te pokiereszowane przy wyciąganiu łapki ??....nigdy więcej! taaa?? ) Powodzenia w transakcji ! Pozdrawiają Katowice!

He he he ... no BA ! Łapki jeszcze do dzisiaj bolą

Dekielki od Lanosa rocznik 2002 pasują... ale potrzebna jest uszczelka, bo bez uszczelki spadywują. Ja za dekiel póki co dziękuję.

Taka uszczelke to sobie mozesz ze starej detki wyciac - ze 2 warstwy i bedzie dobrze dolegac

Cytat:
2005-05-10 05:47:10, piotr_ek pisze:
.."Dekielki od Lanosa rocznik 2002 pasują... ale potrzebna jest uszczelka, bo bez uszczelki spadywują....."

Myślę że w sklepie z hydrauliką lub jakimś instalatorskim....da się kupić "Oring" o tej średnicy...bez kombinowania......nawet jak będzie nieco cieńszy nie powinno być źle