Jak naprawic ogrzewanie tylnej szyby???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.na samym poczatku chciałem przeprosic ze po raz kolejny poruszam ten watek... w wyszukiwarce co prawda znalazłem kilka wątków ale w żadnym nie było konkretnej odp.
Mam taki problem, mam straszne przerwy w paskach od ogrzewania tylnej szyby problem tkwi w tym ze nie wiem jak je pokleic....co prawda po motoryzacyjnych maja niby kleje przewodzące ale są on tylko do małych ubytków a moje niestety są ddduuuużżżżeeee. Może ktoś wiek jakim specjałem można to naprawić chce przyciemnic sobie szybki a najpierw wypadałoby sobie naprawic ogrzewanie... jesli ktos wie to prosze o konkretna odp. z góry dzieki

[ wiadomość edytowana przez: PATENT dnia 2005-05-06 21:56:05 ]

ludków na forum sie pojawiło....moze znajdzie sie ktoś kto zna magniczną metodę naprawy pasków....

LAKIER DO PAZNOKICI U MNIE PO TEJ OPERACJI DZIALA AZ MILO

czyzbys czyscil szybe przed folia tak jak to bylo u mnie? i nie mam juz ogrzewania - jak mi powiedzieli najlepszy sposob na duze przerwy to wymiana szyby

Loctite robi taki klej przewodzący. W poniedziałek w pracy sprawdzę w katalogu i dam znać.

Cytat:
2005-05-07 14:52:55, WilK pisze:
Loctite robi taki klej przewodzący. W poniedziałek w pracy sprawdzę w katalogu i dam znać.

oki. czekam z niecierpliwościa jeszcze jakbys znał dokładna nazwe tego kleju to normalnie .... bomba....

i jak sie sprawy mają? Wilku dowiedziales sie czegos?

poszukaj w sklepach motoryzacyjnych maja tak wikse okolo 5ml do naprawy ogrzewanych szyb i sciezek elektrycznych ja taka kupilem i jest git cena ok 10 zl ale dziala

ale teraz pytanie ile ja musze kupic takich flaszek 5ml? paski sa strasznie pociachane... i wątpie zeby na jednej sie skonczyło... i do tego czy to tylko przewodzi czy moze sie jeszcze nagrzewa? bo samo przewodzenie chyba nie wystarczy

przewodzi i grzeje w miejscu ktorym mam naprawioną śceżke lepiej sie szyba grzeje jak w normalnym miejscu, to jest dosc wydajne ja mialem chyba 6 sciezek poprzecieranych w kilku miejscach a teraz dziala calutka.

Patent, zobacz tutaj to ten zajzajer. Też grzeje i przewodzi.