MotoNews.pl

Prośba do Krakowa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W dniu 15.05 będę w waszym pięknym mieście, i potrzebuje pomocy, chodzi mi o dokładny adres Centrum Biurowe Lubicz w Krakowie (żona kosmetyczka będzie brała udział w XI Kongresie Kosmetycznym), a ja przy okazji miałbym okazje sie z wami spotkać. Znacie może jakiś tani kąt do kimy dla 4 osób, albo może ktoś by nas przekimał, bo jednak wolałbym przyjechać do was w sobotę, niż gnać przez Polskę w nocy, aby zdążyć na 10 w niedzielę. Mam nadzieję, że mogę liczyc na waszą pomoc, z góry dzięki.

chyba wiem gdze to jest
co do spania to umnie krucho zwłaszca dla 4 osob 2 bym jeszcze pomieścił pod warunkien ze brat nie postanowić wpasć na weekend

Ja co prawda w Krakowie nie mieszkam....
Ale: Jest taki hotel (studencki?) Żaczek, miałem tą przyjemność nocować tam rok temu, i było dosyć tanio, płaciłem na pokój czteroosobowy. Łazienka na korytarzu ale, jak na jedną noc

Pzdr

P.S Stał tam fajny oliwkowy, czy kawowy wczesny MR-ek.

Cytat:
2005-05-10 21:18:17, ALtus pisze:
Ja co prawda w Krakowie nie mieszkam.... Ale: Jest taki hotel (studencki?) Żaczek, miałem tą przyjemność nocować tam rok temu, i było dosyć tanio, płaciłem na pokój czteroosobowy. Łazienka na korytarzu ale, jak na jedną noc Pzdr P.S Stał tam fajny oliwkowy, czy kawowy wczesny MR-ek.

a jakiś namiar, albo jaki koszt mógłbys podać

Myślę, że to Ci wszystko wyjaśni. Zalecany Acrobat Reader.

Dalej:

Tu jest oficjalna strona hotelu.
Oraz.... Wychodzi 25 PLN na osobę-myślę że warto.

Aleja 3 maja Kraków- ten MR-ek może Wujka-Kajtka ?

[ wiadomość edytowana przez: ALtus dnia 2005-05-10 21:40:36 ]

dzieki za wszystkie propozycje

To na ul. Lubicz to poznasz, jest to jedyny na tej ulicy nowoczesny, oszklony budynek. Jest dokladnie naprzeciw ul. Rakowickiej (jak masz mape Krakowa to zobacz), jadac od Ronda Mogilskiego po lewej, a od centrum/Dworca Centralnego po prawej. Przygotuj sie na utrudnienia w ruchu ze wzgledu na roboty drogowe w tamtej okolicy (rondo mogilskie, poczatek ul. Lubicz od ronda). Jezeli oczywiscie to jest to, o czym mysle, ale to chyba tylko wyglada tam na centrum bankowe

Cytat:
2005-05-10 23:50:48, DooMinick pisze:
To na ul. Lubicz to poznasz, jest to jedyny na tej ulicy nowoczesny, oszklony budynek. Jest dokladnie naprzeciw ul. Rakowickiej (jak masz mape Krakowa to zobacz), jadac od Ronda Mogilskiego po lewej, a od centrum/Dworca Centralnego po prawej. Przygotuj sie na utrudnienia w ruchu ze wzgledu na roboty drogowe w tamtej okolicy (rondo mogilskie, poczatek ul. Lubicz od ronda). Jezeli oczywiscie to jest to, o czym mysle, ale to chyba tylko wyglada tam na centrum bankowe

Rondo otworzyli na nowo bo turek wycofal sie z moderinzacji wiec wszystko jest normalnie przejezdne.

Cytat:
2005-05-11 00:25:20, Kubrat pisze:
Rondo otworzyli na nowo bo turek wycofal sie z moderinzacji wiec wszystko jest normalnie przejezdne.

To juz normalka w polsce, myśle że przy dobrym porywie wiatru rondo mogilskie powinno być gotowe w 2142 roku

Niby otworzyli, ale wyglada cale (jest) jak plac budowy, a roboty przy Operetce trwaja niezaleznie, bo nie przeprowadzal ich Guris.

Proszę GDA o zamknięcie postu.

Cytat:
2005-05-11 00:37:00, MUSTANG pisze:
To juz normalka w polsce, myśle że przy dobrym porywie wiatru rondo mogilskie powinno być gotowe w 2142 roku

A koleiny/dziury macie na Mogilskim piekne... prawie tak jak w Gdansku na Podwalu Staromiejskim

Pozdrawiam Krakow
Adamus

Cytat:
2005-05-12 15:09:43, MILES125 pisze:
Proszę GDA o zamknięcie postu.

a po co zamykac? sam umrze smiercia naturalna.