| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2005-04-20 18:48:31 Wstyd mi za moje miasto
Gdzie byłeś u rzeczoznawcy? W PZM czy w NOT? Tak w ogóle to dla mnie jakaś paranoja jest. Niech Ci pokaże ten dziennik ustaw. W życiu nie zetknąłem się z takim czymś a siedzię dość głęboko w tym temacie i w żadnym dzienniku ustaw się z czymś takim nie zetknąłem. Koleś chciał po prostu w łapę i tyle-nie wiesz w jakim kraju zyjesz? EDIT: Właśnie zaglądnąłem do Twojego profilu Widzę, że mamy wspólnych znajomych z Zakrzowa Naoglądałem się jak Twój samochód powstawał
[ wiadomość edytowana przez: -SerU- dnia 2005-04-20 18:51:00 ] |
Zuraw Byl 126p 1.2MPI Wawa | 2005-04-20 19:30:40
Poka, poka foty |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2005-04-20 19:44:07
Zapomnij o rejestracji na SAMa robią to tylko 2 firmy w Polsce 1 OBR w Bielsku Białej i jakaś firma w Warszawie, po drugie nieprzejdzie na sama bo musi być katalizator i musi spełniać wsie normy min norme spalin euro4, po trzecie sam przeglad kosztuje 1200zl + karta pojazdu 700 + inne rejestracyjne wyszedłby kosmos za samą rejestracje W Katowicach puki co jueszcze da się swapa zarejestrować na 126 ale musi być dobrze i bezpiecznie zrobiony i tez musi spełniać wsie normy, jakies niehomologowane klatki siedzenia plexi itp wylot do przeglądu. Jak ja chciałem w Bioelsku zarejestrować 903 to sie za głowe łapali i mówili że łamie prawo ze tego nie wolno robic i takie tam wkurwilem sie pokazalem tym wszystkim typom znak pokoju i pojechalem do katowic, z 1.4 nawet nie próbowałem nigdzie w Bielsku. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-04-20 19:55:45 w katwoicach tuz obok salonu fiata>> na takim wzniesieniu>? |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-04-20 20:28:46
2 razy większej MOCY a nie POJEMNOŚCI... |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-04-20 21:01:58 trzeba wiedziec do ktorego henia uderzyc i bez zadnych rzeczoznawcow sie obywa. wszystko w temacie. |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2005-04-20 21:30:49 dzieki. trzeba troche poczekac uruchomilem troche kontaktow heh.
jakby co to rusze w polske
tylko najpierw musza mi sie rece przestac trzasc po kazdym ruszeniu spod swiatel i serce podchodzic do gardla. zdjecia beda jak zarejestruje czyli niebawem[ wiadomość edytowana przez: wojtas7 dnia 2005-04-20 21:35:10 ] |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2005-04-20 21:33:37
Jeśli chodzi o homologacje na klatke to właśnie nie masz jej bo sam sobie wygiąłeś i nikt ci nie sprawdził tego czy jest z ofdpowiednich rur odpowiednio wyspawanai takie tam, chodzi o przepisy kolo ci to zarejestruje ty bedziesz zapinkalal 180km/h przywalisz w kogos zabijesz 5 osob sam zginiesz a niebiescy i prokurator orzekna ze to przez klate i kto pójdzie siedzieć rzeczoznawca, o to sie rozchodzi boja sie tego, a tak jedziesz do Irka on ci robi klate wydaje swistek ze klata jest homologowana i git wszyscy są czyści, ale tak jest Polska to kraj samych znawców i niestety pan henio na stacji jest sobie szefem w gaciach juz kupa siedzi jak mysli co moga mu zrobic jak podbije i umywa rece "na wszelki wypadek" musisz próbować do skutku gdzieś zarejestrujesz miejmy nadzieje. |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2005-04-20 21:39:00 no wlasnie o to chodzi, czytalem w zalacznikach jakie musza byc testy na klatke z homologacja, musi wytrzymac jakies testy kosmiczne iles tam ton z jakiejs wysokosci i to wszystko zamontowane w aucie itd. ciekawe czy irki i inne kaluze robili takie testy? ja tez mam firme i wystawie sobie taka sama homologacje i co? wydaje mi sie ze to jedna wielka paranoja.
poza tym ma ktos moze namiar oprocz gg na Fortiego? podobno zarejestrowal cos takiego we wrocku bez problemow. nie chodzi o rejestracje jakiegos druciarstwa, wszystko jest glanc. bilsteiny x4, hamulce tarczowe, klatka, kubly i pasy szelkowe. jest czym jechac
dzieki |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2005-04-21 16:54:43 Pan Artur Dzierza powiedzial dzisiaj ze wprawdzie Dziennika Ustaw jeszcze nie zna, ale jemu sumienie nie pozwala zarejestrowac takiego samochodu poniewaz jest to zbyt niebezpieczne.
eh |
specWROC F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 126p-sprzedanyg ... Wrocław | 2005-04-21 16:59:37 ul. gwiaździsta |