MotoNews.pl

Wyniki Konkurencji ze zlociku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Natomiast w konkurencji Rzut oponą
1. Kompresor
2. Daniel
3. Tom
4. Reszta

Pamietajcie ze wygrali co co sie najlepiej bawili

bede uczciwy w przeciąganiu Polówki byłem ostatni. ale dzięki Adaś za przydzielenie mi 3 miejsca. ah te układy i czas lepszy o 3 sekundy

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-29 23:43:56 ]

Mayer ma 1.6? . 5s bylo dodawane przez stracenie pacholkow? Bo w takim wypadku z polowa aut mialaby przynajmniej te +5s . Taryfa za pomylenie trasy? .

Cytat:
2005-06-29 23:39:56, Grochu15 pisze:
bede uczciwy w przeciąganiu Polówki byłem ostatni. ale dzięki Adaś za przydzielenie mi 3 miejsca. ah te układy i czas lepszy o 3 sekundy [ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-29 23:43:56 ]

poprawione

No cóz w przeciaganiu rapcia lipa bo druzyna kiepska.
Przy rzeszowiaku było widac kto ma powera nie druzynowego .

10 czas na 29 startujacych w kjsie pierwszy raz !!! Nie umiałem tym jechac a taki czas - wiec jest po prostu super serio !!!!!

no ja w przeciąganiu Rzeszowiaka pokazałem klase ale słabo mi poszło bo nie wiem czemu ale nie mogłem pod koniec sie bardziej rozpędzic. cienias ze mnie i tyle

HEJ a w KJSie za zimny lokiec sekund nie odejmujecie ? ...dobra dobra juz cicho bo za otwarte szyby bedzie dyskwalifikacja - ale zabawa swietna pozdr.

miałem ochote wystarowac w kjs-ie ale auto nie pozwoliło, ale jetsem zadowolony ze startu w przeciaganiu rapcia 3 miejse wtakim składzie to duzy wyczyn

wyniki moze nie najlepsze mam ale przejechałem kjs o tak tylko by przejechac a nie zeby miec najlepszy czas ,Grunt to dobra zabawa Pozdro

no 5 miejsce w cieagnieciu polowki to chyba dobre miejhsce zwazywszy na moj mlody wiek

wazna byla dobra zabawa i tyle

powiem tak ......Przybyłem ,Zobaczyłem ,Zwyciężyłem...;P a reszte sami sobie dopowiedzcie....

grzechotnik nie badz taki skromny heehehe

P.S gratulacje

---------------------------------
alfa racing ride witch me