Jest klasyk 125p do wziecia 1968 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzisiaj w komisie przy drodze na bochnie wyczailem bialego klasyka 125p z 68 5000 iles tam egzemplaz, blachy powiedzialbym ze nie ma tragedji, nie wiem jak pod spodem, środek kompletny prucz kiery i fotela kierowcy (sa jakies inne włozone) nie ma prawego swiatelka w blotniku tego okraglego (samego szkielka). oczywiscie nie ma ani przegladu ani ubezpieczenia, papiery na niego sa, gosc chce 1400 jak ktos chce to moge dac namiary dokladne i nr tel.

Dodam jeszcze ze stoi tam tez pegeout chyba jeszcze starszy od kanta i syrenka 105 L w dobrym stanie.

[ wiadomość edytowana przez: Rino125p dnia 2005-05-10 23:08:14 ]

Na ten czas to nie dla mnie ale jak bedą fotki to chętnie bym zlookał .

Oto fotki :

Chyba o tego chodzi

szkoda że mnie nie stać

Jakby się okazało, że spód ma zdrowiutki i mechanicznie jest porządny w miarę i ma gaz, to mógłbym się nad nim zastanowić, ale cudów nie ma, więc raczej do mnie nie przyjedzie...
Chyba, że ktoś mnie wyprowadzi z błędu i powie mi, że jest w świetnym stanie z wyjątkiem wizualnego, a wtedy kancik zawita u mnie
Pooozdro

Faaaajny.. mój był w prawie identycznym stanie , numer też zbliżony , bo mój miał 5355 i wlot na słupku już szerszy , więc podejrzewam , że blacha tam jest zaje****a , więc panowie ! Brać go i odnawiać !! Pozdro. Piotrek.

SerU mendo skad masz fotki? dzieki bo ja aparatu nie mialem zeby zrobic zdjecia.

Kajtek co ty pierdolisz? gaz? idealny stan? to jest klasyk który ma 37 lat

a to obok to nie Peugot tylko Renault 16tl. z 67 roku. cena oscyluje od 1500 do 900 pln ( w zaleznosci od siły wiartu i widzimisie szefunia w budce z piwem )

Piekna sprawa.

Bywa tam tez Wawa błekitna. cena waha sie od 15 do 12 tysiecy.

[quote]
2005-05-11 09:55:55, Qba pisze:
a to obok to nie Peugot tylko Renault 16tl. z 67 roku. cena oscyluje od 1500 do 900 pln ( w zaleznosci od siły wiartu i widzimisie szefunia w budce z piwem )
masz racje Qba popiepszylo mi sie i to i to francuzkie. niestety gosc wie co ma u siebie bo w tej "budce z piwem" widzialem wiele zdjec klasyków w róznym stanie oraz ifotki z roznych imprez klasykowych.

Rinooooooo......
A widziałeś już co kupił Mustang za 1500???

Cytat:
2005-05-11 10:24:05, Wujek-Kajtek pisze:
Rinooooooo...... A widziałeś już co kupił Mustang za 1500???

Mustang ma wiecej szczescia niz rozumu ale autko idealne w 100% tyle ze dziadek o niego dbał i jest z 72 z nie z 68.
PS. dziwnie sie nim jezdzi zmieniajac biegi przy kierownicy

Cytat:
2005-05-11 11:42:33, Rino125p pisze:
Mustang ma wiecej szczescia niz rozumu ale autko idealne w 100% tyle ze dziadek o niego dbał i jest z 72 z nie z 68. PS. dziwnie sie nim jezdzi zmieniajac biegi przy kierownicy

Tez mialem okazje sie nim przejechac ciezko sie przyzwyczaic do tego lewarka przy kieronicy,ale frajda jest zaje.....

Lewarek przy kierownicy to najlepsze co sie moglo przytrafic we fiacie

Fantastycznie się zmienia biegi pogrzebaczem

Cytat:
Lewarek przy kierownicy to najlepsze co sie moglo przytrafic we fiacie

a najgorsze co sie moze przytrafic fiacikowi to bullit za kierowce

Cytat:
2005-05-11 17:23:44, Bart128 pisze:
a najgorsze co sie moze przytrafic fiacikowi to bullit za kierowce

albo mega ziom Bart ( mistrz cietej riposty )

Cytat:
2005-05-11 11:42:33, Rino125p pisze:
Mustang ma wiecej szczescia niz rozumu ale autko idealne w 100% tyle ze dziadek o niego dbał i jest z 72 z nie z 68. PS. dziwnie sie nim jezdzi zmieniajac biegi przy kierownicy

Poprawka 71 rok Fotki niebawem wrzucę na forum, o ile moge ??