[S] klamki skalpele DF/Syrena/Tarpan(?) sztuk kilka :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam tego troche do sprzedania.
- przednie 2 komplet z kluczykiem + jedna tylna, to z tych odrobine nowszych, odrobine bardziej okraglych.
- tylne 2 sztuki tych najstarszych, z bardziej kanciastymi przyciskami.

Stan taki, ze trzeba pochromować od nowa. W ktorejs przedniej brakuje jednej srubki i w ktorjs jest peknieta sprezyna, ale jest zalozona z podkladka i wszystko dziala. Wszystkie sa dokadnie wyczyszczone ze smaru i syfu ze srodka, tylko galwanizer i zakladac
Cena - zaproponuj.

jesli mozesz to zapodaj fotki ...interesuja mnie tylko przednie...nie bardzo wiem co znaczy te troszke nowsze bardziej okragle
pozdrawiam

Z tego co wiem (chociaz moge sie mylic, nie wiem gdzie to slyszalem ), to na poczatku byly takie kanciazte przyciski, a pozniej nieco bardziej okragle. Slyszalem tez wersje, ze te 3 "okrag;e" to komplet od starego tarpana (chociaz nie jestem pewien czy byly 3D. Strasznie ciezko do tego dojsc jak to wlasciwie bylo )
Postaram sie jakies foto zrobic dla porownania, ale nie obiecuje kiedy, bo cyfraka nie posiadam.

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-05-11 21:40:26 ]

popros PG on ma Aparat to cyknie Ci fotke

Mysle ze sie obejdzie. Tylko nie rozumiem po co ten tekst...

Cytat:
2005-05-11 21:45:02, stasiu pisze:
popros PG on ma Aparat to cyknie Ci fotke

ty to mnie stasiu zawsze umiesz rozweselic

Cytat:
2005-05-11 21:32:41, Julo_ pisze:
Z tego co wiem (chociaz moge sie mylic, nie wiem gdzie to slyszalem ), to na poczatku byly takie kanciazte przyciski, a pozniej nieco bardziej okragle.

bo widzisz matryce sie wypierdalały i robiły sie coraz bardziej okrągłe , a jak myslisz skad sie wziął fiat marea:>:>

Cytat:
2005-05-11 22:51:04, Poramancza pisze:
bo widzisz matryce sie wypierdalały i robiły sie coraz bardziej okrągłe , a jak myslisz skad sie wziął fiat marea:>:>

No, fotki juz sa

Tu porównanie tych "okrągłych" i "kanciastych"

Tu zestaw 3 "okrągłch", kluczyk tylko jeden

A tutaj absolutn rarytas, TYLKO do Fiacika 2 tylne "kanciaste"

[ wiadomość edytowana przez: Julo_ dnia 2005-05-29 13:19:31 ]

A skad sie wzieła nqazwa "skalpele" obcinały coś w jakis okolicznosciach ?

hehe jak jechałeś w tłumie to zawsze kogoś obtarłes a cięły jak skalpele przechodniów przy predkosciach wiekszych

A pozniej zmienili na kasetowe "bzpieczne" i wogole zdupili fiata Kupcie to nooo

Up