Zegary w BMW 318 tds

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcialbym zmienic tylko jedna jedyna rzecz w moim autku. Mianowicie zegary z czerwonych na biale z niebieskimi liczbami(to naprawde nie jest jeszcze straszny wiejski tuning . No i domontowac jakies lekutkie swiatelko z tylu (najlepiej na suficie) ktore moglo by swiecic w czasie jazdy. Denerwuje mnie jak jade i ciagle "..wez zaswiec" bo i tutaj pada szereg durnych powodow szczegolnie moich kolezanek "spadla mi: chusteczka, chips, kielon, majtki itp itd" A mnie malo szlak nie trafi, bo nienawidze swiecic wczasie jazdy w samochodzie, a jak by byl taki maly np. neon (kolor siwatla niewazny moze byc bialy niebieski czerwony- zeby nie robic buractwa to i tak w miescie go im nie wlacze ) wlanczany z przycisku np. tu kolo drazka biegow to na pewno by to pomoglo moje pytanie brzmi.. Co kupic i jak to zrobic?..

Cytat:
2005-08-27 10:14:39, mir pisze:
Chcialbym zmienic tylko jedna jedyna rzecz w moim autku. Mianowicie zegary z czerwonych na biale z niebieskimi liczbami(to naprawde nie jest jeszcze straszny wiejski tuning .

kolor czerwony podświetlenia zegarów i całej konsoli w BMW to cecha rozpoznawalna, nie umiem sobie wyobrazić wnętrza z "niebieskimi zegarami" a całą resztą czerwoną, dołóż jeszcze radio z wyświetlaczem i kolorystyka zieloną, napewno całość zachowa klase i jednolitość.

PS: Na allegro jest mnóstwo najróżniejszych białych tarczek z czaszkami, piorunami i innymi malowidłami.

Cytat:
2005-08-27 10:22:38, Jeztom pisze:
a całą resztą czerwoną, dołóż jeszcze radio z wyświetlaczem i kolorystyka zieloną, napewno całość zachowa klase i jednolitość.

ja tak mam ;]

Cytat:
2005-08-27 11:42:35, tolo84 pisze:
ja tak mam ;]

ale zegary chociaż masz czerwone, a radio jestem w stanie zrozumieć, bo też bym wolał dobry sprzęt z ew zielonum podświetleniem niż byle co z czerwonym, logiczne. pzdr

Cytat:
2005-08-27 11:52:44, Jeztom pisze:
ale zegary chociaż masz czerwone, a radio jestem w stanie zrozumieć, bo też bym wolał dobry sprzęt z ew zielonum podświetleniem niż byle co z czerwonym, logiczne. pzdr

widzialem na ebay.de srebrne e46 mialo kompletnie przerobione podswietlanie na niebieskie kazda lampka w desce rozdzielczej byla niebieska mimo ze nie lubie czerwonego jakos mniej mi sie to podobalo niz oryginal

Cytat:
2005-08-27 12:01:23, tolo84 pisze:
widzialem na ebay.de srebrne e46 mialo kompletnie przerobione podswietlanie na niebieskie kazda lampka w desce rozdzielczej byla niebieska mimo ze nie lubie czerwonego jakos mniej mi sie to podobalo niz oryginal

zresztą takie niebieskie, fioletowe czy zielone, za bardzo po oczach dają... pzdr