Ladny caravan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
omega A caravan
moze komus sie przydadza pomysly

[ wiadomość edytowana przez: regan dnia 2005-07-22 12:19:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: regan dnia 2005-07-22 12:20:38 ]

Naprawdę ładne. Chyba pierwsza Omega A Caravan po "optyce" , która mi się podoba - po prostu zrobiona ze smakiem i b.estetycznie

Rzeczywiscie ladna. Fajnie podniesione wykroje blotnikow -
zwlaszcza z tylu to wiele dalo.

Delikatnie i ze smakiem, bez zbędnych rzeczy. A felga.... mmmmmmmmm

Naprawdę na taki okaz aż miło popatrzeć

Tak patrze i chyba będę płakał

Trzeba cos chyba zrobić ze swoją Smoczycą

Widze ze wszyscy zgodni,no bo jak tu nie być zgodnym jak sie takie piękne auto widzi.
Po prostu Super Piękna Ładna

zawsze uważałem że w Omedze A były skopane tylnie nadkola. Teraz widać co oma straciła. Moim zdaniem wyglada to znaczniej lepiej niż seryjne.
Dobra czekam na lin cz

Dołączam się do opinii kolegów, dzieki przerobkom nadkoli zwłaszcza tylnych nie wygląda jak "trumna", ale przyznacie też, że dzięki temu mocno przypomina "B", stąd nie dziwi mnie, że się wszystkim bardzo podoba

Tylne nadkola sa miodzio. Autko zrobione z gustem

ja się nie wyłamie..... piekna poprostu piekna.....

Panowie tego szukałem.
Czy ktoś już przerabiał tak nadkola , może jakiaś podpowiedż lub pomysł jak sprawnie i niedrogo przerobić. Jestem ciekaw.

jest śliczna, widzę ze jakiś niemiaszek włożył w to kupe Euro i sił

No panowie,jak nadejdzie u mnie czas reperaturek tylnich nadkoli,to i znajdzie sie troche wiecej lakieru na to i owo,ale to moze dopiero za pare latek... Autko cool.Jesli chodzi o kombi,ladne bylo Omega caravan carlstone,buda stylizowana jak w evo,przod oraz boki oryginalevo.z tylu mialo dziwne wybrzuszenie od spodu na klapie przy zderzaku,zamiast plastikowej listwy z chromami,Jak dokopie sie do fotek to cosik rzuce.

Ładna tylko ja bym zmienił dwie rzeczy
silnik i kolor

Miodzio!!
Gdyby nie ten kolor i silnik... No i mache by przedluzyl Pozatym jest idealna!
Alez te felgi robia robote...