Jakie radio i głośniki do przodu?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Jak narazie mam dwa głośniki PIONEER TS-1750 (Max. power output 150 W, Nominal input power 50 W, Woofer size 17 cm, Woofer diaphragm material IMPP cone, Tweeter size 16 mm, Tweeter material UP dome, Damper double, Efficiency (1W/1m) 90 dB, Frequency response 30-28,000 Hz) tyle o nich wiem, do tego mam wzmacniacz PIONEER GM-41A (MAX POWER 30W + 30W, 70mV ~ 0.7V) wiem, że nie jest to nowy przęt (bo leży i czeka w szafce już 2 lata). I teraz mam pytanie jakie głośniki kupić na przód i jakie radio? (oczywiście na CD i czytające Mp3).
I czy wogóle ma to jakiś sens
p.s Czy te głośniki (TS-1750) są dobre, czy może kupić jakieś inne?

[ wiadomość edytowana przez: Olek111 dnia 2005-08-30 16:03:42 ]

z tego co czytałem na rożnych forach to najlepiej nie nagłaśniać tyłu (podobno psuje scene muzyczną ), na przód rzucić system odseparowany 2 lub 3 drozny(np JBL 16cm + tweeter + zwrotnica), wyciszyc drzwi a do bagaznika dać skrzynię z MDFu (tylko nie tubę bo dużo gorsza) z subem 30 cm i wzmaka. Nad radiem tez sie zastanawiam ale napewno będzie to jedno z tych dwóch pioneer deh-4700 albo clarion DB358RMP

Dzięki za porade retrew! Skoro na tył nie dawać tych głośników (TS-1750) to mam pytanie, czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie je wrzucić ? (tylko proszę nie pisać, że do garażu) bo naprawde fajnie grają

mozesz je wrzucic na... www.allegro.pl tam wszystko przyjmuja