Koła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy takie koła pasuja do takiego Essiego?
tutaj
Sorki, ale nie umialem inaczej tego wkleic

[ wiadomość edytowana przez: micab dnia 2005-05-06 23:31:43 ]

wazne zeby Tobie sie podobaly

OK, ok, ale chce znac Wasza opinie

wygladaja tak troche jak kołpaki... ale na pewno lepsze od stalowych!! ja tez musze kupis w koncu jakies aluski i letnie opony....:]

a to czasem nie są kołpaki ????? bo zdaje mi się że pod nimi widać felgę stalową???

Cytat:
2005-05-06 23:44:55, Javka pisze:
a to czasem nie są kołpaki ????? bo zdaje mi się że pod nimi widać felgę stalową???

Mi też się zdaje że to kołpaki

Widze, ze nic nie umknie Waszemu wzrokowi Troche ja spartolilem, bo mialem mniejsze zamiescic zdjecie, ale co tam, wyszla prawda Tak czy inaczej, mysle ze jak na kołpaki, to nie sa one najgorsze nie?

Całkiem spoczko, też mam podobne tylko że trochę gęstsze. Muszę zmienić na alusym, te sobie zostawię na zimę

jak na kolpaki to spoko

Trochje prypominaja moje alu ...ale jakby sa bardziej wypukle ...

moze takie na zime zaloze ??

Gdzie kupiles ??

Taki byl moj zamysl. Mialy bardzo przypominac alusy. I po 2 miesiecznych poszukiwaniach w koncu trafilem. Norauto.

Cytat:
2005-05-07 00:09:29, Viking79 pisze:
Taki byl moj zamysl. Mialy bardzo przypominac alusy. I po 2 miesiecznych poszukiwaniach w koncu trafilem. Norauto.

A jaka cena ?? i gdzie to znalezc ??

Hm. Norauto to taka siec sklepow motoryzacyjnych, przewaznie umiejscowionych przy duzych centrach handlowych(M1, Carrefour, Auchan itp). A szukac w dziale z kołpakami Cena 46,99 przynajmniej taka jest w Norauto przy M1 w Zabrzu.

a to fajnie ... rozejrze sie w takim razie .. bo potrzebuje cos na zime ,...

Viking79 - koła wyglądają naprawdę spoko

PZDR