Łozyska samarka??? Przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.Czy ktos juz może próbował wstawic łożyska przód od golfa I do samarki mam łożyska w dobrej cenie do kupienia od Golfa właśnie i zastanawiam się bo slyszałem że jakoby pasują. Będe wdzieczny za pomoc.

Musisz mieć numer katalogowy łożyska i w sklepie ci powiedzą. Najlepiej popytaj w jakiejś hurtowni łożysk.

Cytat:
2005-05-06 16:13:48, Grzegorz75 pisze:
Musisz mieć numer katalogowy łożyska i w sklepie ci powiedzą. Najlepiej popytaj w jakiejś hurtowni łożysk.

Spoko byłem w 3 hurtowniach w dwuch powiedzieli ze nie pasuja w jednej że coś słyszeli że pasuja ale katalog tego nie, potwierdza.....................dziwne katalogi, ale internecie powiedz przecie, proszę link łożyska spoko dziwy i cuda na tym swiecie.

wiesz... ja w internecie już nie jedno wyczytałem... ludzie dla kasy są bezwzględni, napiszą wszystko. jak nie masz pewności czy pasują, to ja bym nie ryzykował.

Sluchajta a duzo jest roboty przy wymianie lozysk??
Mozna to zrobic samemu czy nie bardzo??

Cytat:
2005-05-11 00:22:51, 1Bobo pisze:
Mozna to zrobic samemu czy nie bardzo??

bobo a czego władzie nie mozna samemu zrobic???????????????????????????????????????????????????????

wiesz zrobic mozna wszystko ale ja chce zyc

Cytat:
2005-05-11 00:22:51, 1Bobo pisze:
Sluchajta a duzo jest roboty przy wymianie lozysk?? Mozna to zrobic samemu czy nie bardzo??

Ja wymieniałem wszystkie! Z przodu łatwo z tyłu trudno aczkolwiek mi się udało więc każdemu się uda.

Cytat:
2005-05-11 00:36:18, 1Bobo pisze:
wiesz zrobic mozna wszystko ale ja chce zyc

ja jak zaczynałem robic koło łady to nie wiedziałem gdzie ma przod i zyje

u mnie przód był tak zapieczony że palnikiem przecinałem i wtedy jakoś poszło

W siodemce nie ma z tym problemu. Mozna wymienic bez problemu i mozna nawet dosciagac jak ma lekki luz. Jest ono stozkowe. W samarze jest gorzej juz z tym bo jest rzedowe i sie nie dociaga a zeby wymienic trzeba na prasie wprasowywac.