Czy pomniejszy mi ktos fotki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie mam czym aktualnie pomniejszyc.... a chce graty na allegro wystawic..... czy moglby ktos pomoc?

poszedł na email programik

[ wiadomość edytowana przez: PATENT dnia 2005-05-17 13:28:40 ]

thx.. zaraz go obadam

a co to za programik ??

bo skoro poszedł na maila to chyba jakiś nieduży więc ja bym też poprosił, bo aktualnie Corela używam

Ja wrzucam do Painta poprostu i robię obraz -> rozciągnij / pochyl tak z 60% i jest gitara.
Zapisz jako nowy plik i gotowe.

.. jesli chcesz moge Ci pomoc. wrzuc mi na maila fotki i jakie rozmiary bys chciał...

to jest programik typowo do zmniejszania wielkości zdjęcia (nie chodzi o pomnijeszanie zdjęcia tylko o wilkość...zeby była jasność np. zdjecie ma 1MB to mozna je zmnijeszyc do np 0,5MB kosztem jakości) instalka to ok800kB

Niop, ale zwykle zdjątka z aparatu są u mnie takie zaaj...ste, że i tak mi takie nie potrzebne, więc jak sobie zmiejsze to jest odpowiednie, a wielkość pliku zaraz jest lepsza, średnio 60 - 80 kilo

ja uzywan ACDSEE 4.0 sluzy mi do zmniejszania objetosci zdjecia oraz zmieniania rozdzielczosci - takze na skale masowa

Jeśli chcesz to mogę ci zmienić zdjęcia. Napisz wielkość w Kb i rozmiar w pikselach jaki byś chciał. Zdjęci wrzuć na maila.

IrfanView, a nim "image"->"resize"