Pilna pomoc pilnie potrzebna!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W jaki sposób zrobić test zegarów w E34 525i z zegarami na których są dwa przyciski, a nie jeden. Sposób z trzymaniem lewego lub prawego przycisku i przekręceniem stacyjki u mnie nie działa - nic się wtedy nei wyświetla. Co mam zrobić?

Hmm nie wiem przypadkiem czy to nie działa tylko w wersjach z komputerem pokładowym - jeżeli go nie masz to przykro mi, ale chyba nie da rady zrobić testu

Mam komputer pokladowy i dwa przyciski - jeden do kasowania dziennego przebiegu a drugi do zmieniania jezyka i robienia testu ale nie wiem jak go uruchomic. Umiem zmienic jezyk ale testu odpalic nie moge. Prosze o pomoc...

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-05-13 21:20:11 ]

Cytat:
2005-05-13 20:22:39, Gadomski pisze:
Mam komputer pokladowy i dwa przyciski - jeden do kasowania dziennego przebiegu a drugi do zmieniania jezyka i robienia testu ale nie wiem jak go uruchomic. Umiem zmienic jezyk ale testu odpalic nie moge. Prosze o pomoc... Trzymasz przycisk na zegarach, ale nie ten od kasowania dziennego licznika tylko ten 2gi i włanczasz kluczyk w pozycje 1 oraz czekasz pare sekund. Wydaje mi sie, że tak to było w E32 a to chyba to samo jak E34. [ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-05-13 20:26:10 ]

Trzymasz przycisk na zegarach, ale nie ten od kasowania dziennego licznika tylko ten 2gi i włanczasz kluczyk w pozycje 1 oraz czekasz pare sekund. Wydaje mi sie, że tak to było w E32 a to chyba to samo jak E34.

W tym problem, ze nie. Nie wlacza sie test. Moze jest jeszcze jakis inny sposob?

Cytat:
2005-05-14 23:28:44, Gadomski pisze:
W tym problem, ze nie. Nie wlacza sie test. Moze jest jeszcze jakis inny sposob?

Hmm to ja si epoddaje, może akurat ten model tak ma!? hmm już nie wiem, może ktoś inny coś tutaj poradzi!?

u mnie nie działało, to w aso wyczyścili mi zegary i działa. konkretnie psikneli coś na styki prawego przycisku. były zaśniedziałe.