Znalazlem takie boczki jak moje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie udalo mi sie znalezc postu w ktorym rozmawialismy o roznicach miedzy poszczegolnymi wersjami espero, ale na allegro trafilo sie espero ktore ma dokladnie tak samo pofalowane boczki jak moje...
na co to Wam wyglada??

Masz na mysli skorzana tapicerke na boczku drzwiowym?

Nie wiem o co Ci chodzi

a no widzisz... czyli masz boczki od wersji ze skórą!

juz widze jak w tym autku jezdzil starszy niepalacy czlowiek, usuniete znaczki z tylu i bassowy jak widac zapewne wydech choc ten obrazek Jezusa...

Nie myślałem, że fabryczne włączniki podgrzewania foteli są takie paskudne Bardziej podoba mi się moje rozwiązanie, choć jest nieoryginalne.

Pozdrawiam - SpeedR

jest w tym samochodzie jeszcze jedna ciekawostka..a mianowicie mieszek dzwigni zmiany biegow..normalnie jest pod mieszkiem taki plastikowy fartuch prawdopodobnie po to zeby plastik mechanizmu zmiany miegow nie zaczepial o mieszek przy wrzucaniu wstecznego i piatki..tu tego nie ma..nie wiem czy sa jakies skutki uboczne ale wg mnie ten maly szczegol (a raczej jego brak) bardzo podnosi estetyke w tym esperaku

hehe ten mieszek wystepowal w starszych egz. esperakow ja mam auto z konca 1996 r i tez taki mam mi tez ten sie bardziej podoba a od 1998 (a moze i nawet 1997r) montowali ten (brzydki) z kolnierzem.

j mam kwiecien 97 i mam brzydki..hmm...czy jak wywale ten durny kolniez to nadal mi sie beda ladnie biegi zmienialy?? tzn czy po za kolnierzem sa jakies roznice?? jak nie to po prostu go sobie utne

przez 9 lat w tym aucie biegi ladnie wchodzily do wtorku kiedy to padło sprzeglo (182500km) ale od dzis nadal wchodza elegancko (bo jest wsio nowe) i mysle ze ten kolnierz nie jest potrzebny bo u mnie nic nie haczy pozdr

male OT odnosnie tego samochodu z allegro..wlasnie sie przyjrzalem fotkom i jest to chyba zrobione na ul rybackiej w augustowie..hehe..jak bylem maly tam latem zawsze byo wesole miasteczko..) sorki za zejscie z tematu jakis sentymentalny sie robie

Może mnie ktoś fotograficznie uświadomić jak wygląda z faruchem i bez, bo już nie wiem co, jak i gdzie mam ja.

To jest z:

https://img.motonews.*pl/users/images/1112731523.jpg

jak wklejam jako zdjęcie, link to, kur... nie działa
Głupie MOTONEWS zamienia "img. motonews. pl" na "Moje dokumenty" !!!! Trzeba skopiować i wkleić w przglądarkę oraz (Ja pierd....! CO za zabezpieczenia chore!!!) usunać gwiazdkę w linku bo nawet nie da się napisać dobrze bo odrazu zamienia
A nie chce mi się kopiować na mój serwer zdjęcia... choć chyba by mi to mniej czasu zajęło zważywszy na edytowanie tego postu z 10 razy.......

a to jak widać bez:

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2005-05-15 09:46:44 ]

Popraw się, bo Moje Dokumenty to ja za bardzo nie zobaczę

Cytat:
2005-05-15 09:30:06, plump pisze:
To jest z: https://img.motonews.*pl/users/images/1112731523.jpg jak wklejam jako zdjęcie, link to, kur... nie działa Głupie MOTONEWS zamienia "img. motonews. pl" na "Moje dokumenty" !!!! Trzeba skopiować i wkleić w przglądarkę oraz (Ja pierd....! CO za zabezpieczenia chore!!!) usunać gwiazdkę w linku bo nawet nie da się napisać dobrze bo odrazu zamienia

Nie martw sie Plump, ja tez sie wkurzalem na motonwes przez ten idiotyzm.

Zdjecie samo w wyszukiwarce dziala, na podgladzie postu dziala, wysylam i nie dziala Fajnie sobie wymyslili

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-05-15 10:05:51 ]

Mam bez kołnierza. Auto z maja 1997.

hmm...to moze kiedys moje espeor bylo wyposazone w skore?
jak podlaczalem radio to znalazlem tam sporawo przewodow ktore nigdzie nie byly podlaczone...

Cytat:
2005-05-15 10:32:45, iampinki pisze:
hmm...to moze kiedys moje espeor bylo wyposazone w skore? jak podlaczalem radio to znalazlem tam sporawo przewodow ktore nigdzie nie byly podlaczone...

A co mają przewody do skóry To jakiś związek jest?

ps. Piotr'ek poprawiałem 10 razy, chyba już dobrze jest

[ wiadomość edytowana przez: plump dnia 2005-05-15 11:04:22 ]

fotele jak fotele, ale te boczki ze skóra wyglądają straszliwie wieśniacko. Błeeeeeeeeeee
Bartkowe bija je o 100 000 %
Jedno co ma fajne to okleina (chyba oryginalna) na panelu sterowania ogrzewaniem.

Cytat:
2005-05-15 11:07:50, Navi pisze:
fotele jak fotele, ale te boczki ze skóra wyglądają straszliwie wieśniacko.

Dla mnie są smutne. Szare na szarym w kolorze szarym i odcieniu szarym.

Cytat:
Bartkowe bija je o 100 000 %

Skaj rzondzi!!! Aromat identyczny z naturalnym rulezzzz!
Nie rozśmieszaj mnie!

Cytat:
2005-05-15 09:56:35, QLogic pisze:
Nie martw sie Plump, ja tez sie wkurzalem na motonwes przez ten idiotyzm. Zdjecie samo w wyszukiwarce dziala, na podgladzie postu dziala, wysylam i nie dziala Fajnie sobie wymyslili [ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-05-15 10:05:51 ]

A takie proste jest korzystanie z tego ImageShack...
o: