Sprzedam pare czesci do 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najchetniej jako całosc :

Rynienki - cena minimum taka jaką oferował moch nie pali mi sie ( na priv ale mała to ona nie jest - takich rynienek jedzi bardzo mało )

Klapa bambino - do zaspawania dziury po zapinkach , po mocowaniu rejestracji i po 2 znaczkach - łącznie jest w niej jakies 10 zbednych dziurek łatwe do zaspawania - dziury wykonane przezemnie nie przez rdze - rdzy ona nie posiada...

Stan klapy idealna - wystarczy zedrzec stary lakier - który sie rozwarstwił od temperatury i pomalwoac na nowo

Zamek chrom - płaski - stan idealny - z bardzo bliska widac kropeczki ale z 40 cm juz nic.....

Ma tez znaczek na przód chrom Fiat ale stan dobry - słabo widac napis fiat - srodek do dorobienia w drukarni za 10 zł.

Propozycje cenowe na priv - nie pali mi sie.....
Jedyny powód sprzedazy to zmiana przeznaczenia auta.

Wiec klapa i zamek sprzedane .

Zostały rynienki , znaczek przód, lusterka 2 sztuki , nadkola chrom - fotki na mojej www w profilu.

masz pojecie skarbie co to edit ? czy swiadomie klepiesz sobie posty na ilosc ?

Mam pojecie misiaczku coto znaczy.
Jak właczyłem edit napisało ze nie mozna wyedytowac tematu w 15 minut po załozeniu skarbenku.

fotkerynienek prosze i wstepnieklepie jesli sa to oryginalne chormowane rynienki

Pat sa oryginalne ale nie mam pojecia jak je przesłac.
Są bardzo kruche i klejone klejem w 2 miejscach .
Najpierw zaproponuj cene na priv i pogadamy na gg nie lubie pisac o tym na forum....

walnij propozycje cenowa......i jakies fotasy......jesli to te co mysle (byly oryginalne chormowane rynienki do malca - ale na oczy niewidzialem) to idzie pomyslec......sek w tym ze odleglosc i byc moze cena mnie zabije. rzuc cos na priv. zawsze moge powiedziec ze mnie niestac.