| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-15 22:26:00 Najchetniej jako całosc :
Rynienki - cena minimum taka jaką oferował moch nie pali mi sie ( na priv ale mała to ona nie jest - takich rynienek jedzi bardzo mało ) Klapa bambino - do zaspawania dziury po zapinkach , po mocowaniu rejestracji i po 2 znaczkach - łącznie jest w niej jakies 10 zbednych dziurek łatwe do zaspawania - dziury wykonane przezemnie nie przez rdze - rdzy ona nie posiada... Stan klapy idealna - wystarczy zedrzec stary lakier - który sie rozwarstwił od temperatury i pomalwoac na nowo Zamek chrom - płaski - stan idealny - z bardzo bliska widac kropeczki ale z 40 cm juz nic..... Ma tez znaczek na przód chrom Fiat ale stan dobry - słabo widac napis fiat - srodek do dorobienia w drukarni za 10 zł. Propozycje cenowe na priv - nie pali mi sie..... Jedyny powód sprzedazy to zmiana przeznaczenia auta. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-15 22:47:30 Wiec klapa i zamek sprzedane .
Zostały rynienki , znaczek przód, lusterka 2 sztuki , nadkola chrom - fotki na mojej www w profilu. |
stasiu F&F MEMBER 125p 73' Łódź | 2005-05-15 22:50:20 masz pojecie skarbie co to edit ? czy swiadomie klepiesz sobie posty na ilosc ? |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-15 22:52:22 Mam pojecie misiaczku coto znaczy.
Jak właczyłem edit napisało ze nie mozna wyedytowac tematu w 15 minut po załozeniu skarbenku. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-05-15 23:25:12 fotkerynienek prosze i wstepnieklepie jesli sa to oryginalne chormowane rynienki |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-15 23:27:10 Pat sa oryginalne ale nie mam pojecia jak je przesłac.
Są bardzo kruche i klejone klejem w 2 miejscach . Najpierw zaproponuj cene na priv i pogadamy na gg nie lubie pisac o tym na forum.... |