Oceńcie mojego malara:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam jestem nowym użytkownikiem i chciałbym abyście ocenili mojego maluszka....i ewentualnie mi podpowiedzieli czy ładnie by wyglądał w kolorze czeronym albo wiśniowym bo mam zamiar zmienić lakier

zwykła seria........kołpaki straszliwe.....kolor jak najbardziej mozna zmienic

co do kołpaków to wiem o tym....kolor też mam zamiar zmienić na czerwony albo wiśnia

z calym szacunkiem ale maluch w kazdym kolorze wyglada tak samo ..a tak powaznie to obowiazkowo wywal te ochydne dekle, felgi wypiaskuj i pojedz na bialo...moze skombinuj sobie cos z cienkasa...no i zastanow sie nad wywaleniem tej szpecacej listwy bocznej...bo jak na razie bez rewelacji, zwykla seria...pozdrawiam

jak dal mnie pierwsze co w maluchu trza robic o ile nie jest klasykiem to zawias. tutaj tego brakuje. no i kolpaki i kolor i biale swiatla z tylu i ciemne szyby tez mi nie pasuje. ale kazdy ma swoj gust.

sorry ale jak dla mnie zwykly maluch co tu oceniac?

pażdzierz

zapuszczony FL i tyle... jeszcze duuużo pracy przed Tobą

maluszek ok tylko zdejmnij te plastiki z klapy

ja za tydzień kupuje wóz konny na drewnianych kołach to tez ocenicie jak wygląda i co z nim zrobic może zawias obniżyć??

no wątek bez sensu moim zdaniem skromnym

Ale wy pierdo***licie.... kolega prosi o porade - widac że są to jego pierwsze kroki i dopiero zaczyna robić samochód.

Jeżeli będziesz go malować to wywal i te listwy boczne i zaspawaj po nich otwory - odrazu będzie lepiej się prezentował.
Obniżysz go lekko, dasz jakieś koła 13tki (srebrne lub białe) i będzie się przyjemnie prezentował.

POza tym wpadaj na warzywniak w środy około godziny 21szej - tam zawsze znjadziesz ludzi którzy ci mogą w czymś poradzić
(Warzwniak jest na ul.Działkowej - jest to boczna Krakowiaków, a Krakowiaków jest boczną Krakoskiej)

[ wiadomość edytowana przez: Porthos dnia 2005-05-16 17:28:34 ]