LAKIERNIK KRAKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Czy znacie jakiegos dobrego i niezbyt drogiego lakiernika w Krakowie, ktory zajmnie sie rdza w moim MK7. Nie jest tego wiele, takie male ogniska

Pozdrawiam
Maciej Berezka

Witam
Zobacz w archiwum - niedawno był ten wątek. Chyba Wojo ma kogoś do polecenia - zapytaj go.
Ja NIE polecam:
1. Hardek - kiedyś autoryzacja Opla - sknocili popisowo, ni pomogła poprawka.
2. Ni polecam koło matecznego (chyba ul Grzybki) - nie potrafili dobrać bordowego metalika i zamiast pomalować sam przód maski (w Orionie 89) pomalowali maskę łukiem z nie dobranym kolorem - katastrofa.
pozdrawiam
Arturek

Wygrzeb tamten wątek bo nie mogę teraz znaleźć wizytówki.

W Branicach, rejony drukarni polsko-amerykańskiej Donneley na Igołomskiej. Tam trzeba skręcić w prawo przed przystankiem autobusowym... dalej na prive będę tłumaczył jak by co.

Acha - czy tani - jeśli Ci zależy przede wszystkim na cenie, to sobie ich odpuść. Jak chcesz w miarę cenę i dobre wykonanie to OK.

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2005-05-17 12:45:58 ]

Jeśli już mowa o niepolecanych - to ja nie polecam lakiernika na Wrzesińskiej.
Do białego essiego dorobili mi "komputerowo" beżową (!) pokrywkę ucha holowniczego, choć oryginał dostali na wzór, wszystkie poprawki pędzelkowe też zrobili na beżowo, a po jednym sezonie rdza wylazła w tych miejscach ze zdwojoną siłą. Jedyne co im wyszło nienajgorzej to renowacja powłoki lakierniczej - ale przejechać polerką i woskiem to każdy głupi potrafi. Za wszystko musiałem dać 4,5 stówy po stargowaniu z 500 (kombi).

Pozdrawiam - McViking