Instrukcja serwisowa prawie za darmo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tylko 9,99 za prawie 1000 stron. TUTAJ

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-04-28 09:08:05 ]

jak na papierze to biorę

Właśnie "zasięgam języka", bo gościu przed licytacją prosi o kontakt.

No to prawie jak za darmo Ale gdyby rzeczywiście była na papierze to też biorę

A ja sprzedam wersję włoską, tyle samo stron tyle, że dokładniejsze wykonanie i wyraźniejsze rysunki
Cena - jeden najtańszy browar = 1.25 plus koszty wysyłki browara oczywiście najlepiej kurierem żeby szybko doszedł

No, kurna też bym wziął tą polską, ino nie mam konta na allegro...

"Witam, dziekuje za zainteresowanie, jest to wersja elektroniczna wysylana na CD.
pozdrawiam i zapraszam do zakupu"

Ciekawe, czy z napisem espero.of.pl?

Witam
9,99 zł to i tak niedużo. Jak kupiłem bryczkę, to zaopatrzyłem się w instrukcję od kogoś z klubu... i płaciłem 30 zł Ale druknąłem sobie całą instrukcję i mam dwa grube i jeden średnio-gruby segregator. Przydaje się

Włąśnie dlatego sobie zażarowałem, że jak na papierze to biorę. W wersji elektronicznej to mam.

Ejjjj-nie odpalił by mi ktoś jakoś tej instrukcji elektroniki multimedialnej??

Hej AndQ.Ile chcesz za skopoiwanie płytki?Z Zielonki do Marek jest niedaleko.Możemy się spiknąć po długim weekendzie.

jesli posiadacie emulka to prosze bardzo

ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.1.www.osiolek.com.pdf|18848635|CF7AAB7D4659F6E9FAE7012C11294CFE|h=BCXNFCYPSDO2SBVZOAPXSWAX7HZETYAH|/

ed2k://|file|eBooks.PL.Ksiazka.Serwisowa.Daewoo.Espero.Tom.2.www.osiolek.com.pdf|19529977|8220C932E917D4D46602A2D79A2187BC|h=PYLYSQZCOQ4J7ORSGIYBYIO7O3IL6BQR|/

szybkiego sciagniecia i milej lektury

pozdrawiam

irek

Cytat:
2005-05-01 14:20:43, zalmed pisze:
Hej AndQ.Ile chcesz za skopoiwanie płytki?Z Zielonki do Marek jest niedaleko.Możemy się spiknąć po długim weekendzie.

Nie ma sprawy!! Postawisz flaszkę, dwa piwa i użyczysz 18-letniej siostry na weekend i sprawa załatwiona A tak poważnie, nie ma problema, daj znać to ci palnę płytkę i się jakoś zgadamy to ci ją dam.

AndQ

Nie mam 18 letniej siostry .Jak możemy się spiknąć?

Cytat:
2005-05-04 08:17:57, zalmed pisze:
Nie mam 18 letniej siostry .Jak możemy się spiknąć?

Uuuuuu koooochaaaaany.. nie ma siostry - nie ma książki Proponuję tak - wstępnie możemy się umówić pod salonem FORTE w Markach w piątek koło 17. Co ty na to? Jakby co to dzwoń 501 639 429

A jakby trochę wcześniej pod Norauto? Dlatego wcześniej,bo muszę młodą laskę odebrać z przedszkola

Cytat:
2005-05-04 11:09:13, zalmed pisze:
A jakby trochę wcześniej pod Norauto? Dlatego wcześniej,bo muszę młodą laskę odebrać z przedszkola

Pod Norauto może być, ale najwcześniej gdzieś w okolicach 16.30. Nie bardzo mam możliwości wyrwania się z roboty. Chyba, że rano ok. 8.30.

no dobra.to w piątek pod Norauto,tak ok.16.30.Zielone espero z klubową naklejką.Wziąć do oddania czyste płyty?

Cytat:
2005-05-04 12:48:47, zalmed pisze:
no dobra.to w piątek pod Norauto,tak ok.16.30.Zielone espero z klubową naklejką.Wziąć do oddania czyste płyty?

Oki, ja też będę zielonym espero, tylko bez naklejki bo nie mam. Płyty? Nieee jedna płyta, nie ma o co kopii kruszyć.

oki.to jesteśmy umówieni!

Tak coś ogólnie wysyp nagły instrukcji serwisowych do Espero na Allegro!!! Trafiłem nawet sprzedaż tylko II-giej części. Pewnie gostek jeszcze pierwszej z netu nie ściągnął

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49826464

Podobno cena takiej książki w sklepie to tylko 50-60 zeta (zapomniał jednego zera)!!! Panowie, było się tak męczyć??? Muszę prędko znaleźć ten sklep bo pewnie książka idzie jak ciepłe bułeczki i mnie nie starczy a przydałaby się wersja drukowana

[ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2005-05-05 02:48:39 ]