Duże różnice w spalaniu LPG trasa/miasto i mało mocy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
byłem u moich gazowników na strojenie LPG max prędkość na gazie i benzynie 105-110km/h, strasznie wolny do 100km/h 19s, spalanie w trasie 10L/100km, a miasto !!!16-19L LPG!!! mk5 '91 1.6 cvh po remoncie

pogrzeballi i tak mi ustawili, że samochód kręcił sie na max 3000 obr. i przyśpieszał skokami, nie do jazdy po prostu żółw, podjechałem 2 raz pogrzebali, posondowali i ustawili kręcenie do 5-6k obr. wyjechałem sprawdzić przyśpieszenie na 2 do 80km/h, 3 do 100km, 4 do 120, i 5 do max 130-135-może by sie do 140 rozpędził ale prosta sie skończyłą a do tego coś mi sie serwo podwiesiło przy 135km/h, nagle pedał hamulca zrobił się twardy że wcisnąć nie mogłem, zatrzymałem sie jakoś po wytraceniu prędkości, kilka minut nie moglem zapalić ani gaz ani benzyna

co się mogło stać z serwem? czemu jest taki wolny przed remontem na PB95 najszybciej poleciałem 150-155km/h na trasie??? czemu tyle pali? gazownicy do dupy?? podobno z tego co wszyscy mówią najlepsi na naszym terenie a są u nas aż 4 zakłady z lpg

Przyjedź do WRoCka, przeregulujemy

wiedziałem że zawsze można na kogoś liczyć w tym gronie, jak będę jechał w tamtą stronę to nieomieszkam wpaść