Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-05-17 23:08:58 Mysle ze najpierw powinienes zalozyc nowy bezpiecznik i sprwadzic czy wszystko ok jak otworzysz drzwi, klape bagaznika i przekrecisz kluczyk tak zeby sie zegarek palil (nie jestem pewny czy radio tez nie jest pod tym samym bezpiecznikiem). Jesli w czasie eksploatacji przez pewien okres nic sie nie bedzie dzialo to chyba nie ma co sobie robic problemow z jezdzeniem do warsztatu.
Ja jak gmeralem w lampkach zeby ulepszyc oswielenie wnetrza i bagaznika to 2 bezpieczniki jednego dnia spalilem wiec jesli oni tam cos robili to tak sie moglo stac. Mimo wszystko teraz nic sie nie dzieje, nic sie nie przepala nawet mimo ze mam troche mocniejsza zarowke w bagazniku. Zatem proponuje wymienic bezpiecznik i przetestowac co bedzie. |
sebaluka accent kołobrzeg | 2005-05-17 23:22:30 zeby byla jasnosc to zaznaczam ze przepalil mi sie bezpiecznik od zegarka tj. 15A |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-05-18 00:06:57
No nie wiem jak to jest w Accencie, ale chyba nie ma tam bepiecznika dla samego zegarka. Pewnie jest podobnie jak w Ponym - zegarek, wnetrze i bagaznik (no i nie pamietam jak z radiem). Dlatego mowilem o wlaczeniu tych wszystkich rzeczy po wymianie zeby sprawdzic pod najwiekszym obciazeniem. Mysle ze mozesz sprawdzic, ryzyka chyba nie ma i dopiero jak znow sie przepali to mozesz sie zaczac zastanawiac co jest. Ale elektrykiem to ja nie jestem, tak dodam na marginesie ![]() |
![]() dewiant23 HF MEMBER nissan primera Pruszków | 2005-05-23 02:24:50 Jak swieci ci się kontrolka od air baguto tylko serwis tam ci skasują w 5 min, i pewnie skasują z 50 zł ..... |