Legia Wisła

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szok w trampkach dla kibicow Legii ... nie wiem co bym sobie myslal jakbym byl kibicem Wisły

Oby tak dalej

pozdr

Hmm ale o co chodzi? Legia będzie grała z Wisła?

Wlasnie sie mecz skonczyl ...

Legia 5 - Wisla 1 ....

pozdr

szok .... to Legia się postarała.... oj biedny mój kolega który jest fanem Wisły

Tak jak mowie ja jestem kibicem Legii i jestem w szoku ....

o kuwa ale poker poszedł ciekawe ile kosztowało

ars wynik jest adekwatny do przebiegu meczu wisla nic nie pokazala ... nadal jestem w szoku ... jeszcze przed rozpoczeciem meczu wscikalem sie ze zagra wlodar ... a on 3 bramki szok

daniel..piłkarski poker..nic ponadto

No jak tam uwazasz ... ja nadal w szoku

Cytat:
2005-05-22 21:19:38, thaniel pisze:
Tak jak mowie ja jestem kibicem Legii i jestem w szoku ....

Ja też jestem w wielkim szoku: LEGIALIVE

Odkad odszedl z Wiselki Heniu ona nie da rady juz dalej grac tak jak grala....

Cytat:
2005-05-22 22:29:03, Voy pisze:
Odkad odszedl z Wiselki Heniu ona nie da rady juz dalej grac tak jak grala....

I to mnie martwi bo co prawda jestem kibicem legii ale przedewszystkim kibicem polskiej pilki i nie chce widziec takiej wisly w lidze mistrzow ... wolalbym wisle z czasow henka ...

pozdr

eeee tam... po Golocie i zwyciestwie Apatora wczoraj z Cz-wa nic mnie chyba nie zaskoczy ups sorry... chyba jedynie ewentualne zwyciestwo Apatora nad Atlasem

Cytat:
2005-05-22 22:30:28, thaniel pisze:
I to mnie martwi bo co prawda jestem kibicem legii ale przedewszystkim kibicem polskiej pilki i nie chce widziec takiej wisly w lidze mistrzow ... wolalbym wisle z czasow henka ... pozdr

czyli czeka nas kolejna kompromitacja na polu miedzynarodowym ...

Przegrali :/ a tak to Cracovia by miała tyle punktów co Legia.....

Podobnie jak Thaniel jestem kibicem Legii. I rowniez podobnie jestem w szoku. Wstyd sie przyznac ale chcialem w stsie obstawic x2... Na szczescie tego nie zrobilem