Chwale sie ;]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zdjecia

fura pierwsza klasa!! podoba mi sie bo nie widac po niej tego co ukrywa pod spodem a i lakierek wymiata

cichy i bez rozglosu swapik gratuluje.

lakierek klasa mucha niesiada jest cudowny

Najbardziej zajebiste jest to że dla "normalnego" człowieka wygląda na seryjny (z zewnatrz). Fajnie że chłodnica nie rzuca się w oczy. Lakierek miażdży Tylko szkoda że klapa z tyłu nie przylega jak w seryjnym

czemu on sie grzeje? temp nie spada ponizej 90 st a i w trasie potrafi skoczyc do 110.

stocz kółko na pompie wodnej pomyśl Wojtas jaka jest droga od głowicy do chłodnicy w malanaie 1.1 czyli u ciebie a jaka jest w punto 1.1 a ta sama pompa wodna i tu masz odpowiedz.

Eeee...niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym lakierkiem???
Kolor fajny, ale widzę zaczątki "kameleona", więc w czym rzecz ???
Bo ja nie czaje dziś
Ale ogólnie kaszelek fajniutki
Pooozdro

... a mi się najbardziej podoba nakładka na pedał sprzęgła !!!

Pozdro

Cytat:
2005-05-15 18:00:25, kaza pisze:
stocz kółko na pompie wodnej pomyśl Wojtas jaka jest droga od głowicy do chłodnicy w malanaie 1.1 czyli u ciebie a jaka jest w punto 1.1 a ta sama pompa wodna i tu masz odpowiedz.

to rzecz oczywista.

moge prosic o szczegoly uwzgledniajac rozebranie pompy wody? nie rozbieralem nigdy silnika innego niz 650 ;/

He he he Ja już tam swoje wiem i o lakierze i o innych wynalazkach w tej furze No i ma coś ode mnie ten super maluszek Firmową naklejkę

Gratuluję jeszcze raz super wymiatacza

bajabongo jak po rundzie w RC tylko dolot kiepski masz.

haaa, nie tylko moja malaria jest wałkiem malowana
fajny taki, cicho ciemny killer

Seru: ktora naklejka jest Twoja? Najwiekszy rzezbiarz auta powiedzial dosyc ale nie ze wzgledu na auto ale na wlasciciela ;/

Ten samochod nie jest pomalowany walkiem.

ps. i jak z tym kolem na pompie wody? please help.

Cytat:
2005-05-15 18:00:25, kaza pisze:

Chciałbym zobaczyć jak toczy się zębate koło pompy wodnej

hę?

Cytat:
2005-05-16 09:02:38, N_I_T_R_O pisze:
Chciałbym zobaczyć jak toczy się zębate koło pompy wodnej

Wystarczy go zdjąć (zbić) bo jest zaprasowane i założyć dotoczone przez tokarza o połowę mniejsazej średnicy, a na marginesie Nitro daruj sobie takie docinki, ja się Ciebie za słówka nie łapię więc oczekuję też troszkę kultury.

Cytat:
2005-05-16 10:26:43, kaza pisze:
Wystarczy go zdjąć (zbić) bo jest zaprasowane i założyć dotoczone przez tokarza o połowę mniejsazej średnicy, a na marginesie Nitro daruj sobie takie docinki, ja się Ciebie za słówka nie łapię więc oczekuję też troszkę kultury.

A czy czasem jak pompa bedzie się kreciła za szybko to woda nie bedzie przelatywala przez łopatki pompy a nie przeplywala i wyjdzie ch*j z pompowania? Czemu w wysokoobrotowych silnikach zakladaja wieksze kolo pasowe pompy? by bylo dobrze bo jak pompa za szybko sie kręci to nie jest za dobrze... Wiec nie ruszaj wajtas pompy za cholere...

Druga sprawa.. nie doszedłęm do zdjeci chłodnicy itd bo mi sie za bardzo szukac nie chciało ale jaka msz chłodnice? Jakiej wielkosci masz wloty pod chłodnice? I czy masz wyciete wyloty z chłodnicy gdzies w bagażniku? czy wiatrak masz podpiety tak by w dobra strone sie krecil (tak by zasysal powietrze do środka) ? Szukaj w tym przyczyny... no chyba ze cos z termostatem masz i sie nie otwiera do konca ale w to watpie...

A po trzecie: Zajebardzo starannie zrobiony SWAPik.. podoba mnie siem Mzoe chcesz sie zamienic na moja 900 te?

Oblukalem zdjecia i juz widzialem chlodnice.. tylko nie widzialem wylotow w bagazniku.,. masz?