[s] Malec "87 na glebie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam maluszka 87 rok na ziemi na zawiasie gabriela czerwonym, posiada aluski titan 6x13 ma padniety rozrusznik ale an pych pali idealnie, reszte widac na foto, bez radia ze zdjec
dodaje tylna klape gratis bo ta jest deczko zjedzona i 2 silnik w czesciach!!

zdjecia robione przed zrobieniem zawieszenia czyli na seryjnym!!

teraz jest zdecydowanie nizej!!

przeglad do polowy czerwca ubezpieczenie do listopada!!

pytajcie na forum o wszytko!!

1) Jaka cena?
2) Gdzie można obejrzeć fiacika?

cena bo zapomnialem 1100zł do negocjacjii

hmm ludy ludyy misato jest pod avatarem!!!!!!!!!! Przemysl

w to ze na fotach jest seryjne zawieszenie to akurat nie uwierze...

w to ze na fotach jest seryjne zawieszenie to akurat nie uwierze...

no rzeczywiście troszke nisko siedzi

A wiele za fele ?

Witam !!! za fele chce 400zl z oponkami w srednim stanie tzn. przod spoko ale tyl gorszy moge delikatnie sposcic z ceny !!! a co do gleby na fotkach to siedzi ale bardziej tyl bo przod poderwany byl a teraz juz jest ladnie czyli rowno

Odświerzam Temat !!!!!!!

a jakie sa opony na tych szesciocalowych felgach?to jest taki zestaw jak na zdjeciach?

rozmiar moge powiedziec tylko dorazu mowie ze ja tego nie zakladalem tylko takie kupilem oponki to 135/70 ale moge fele bez opon sprzedac za 350zl !!!!!!!

Witam ponownie !!! malec bez felg ( na stalowych ) jest do sprzedania za 450 - 500zl !!!! felgi za 350zl !!! chlopaki nic tylko brac !!!! czekam na chwtnych !!!!

przepraszam za ot ale kto go w koncu sprzedaje?

ja z małą prowizją

Matik go sprzedaje

Ja go sprzedaje !!! ale prosilem zeby Trabi mi go wystawil bo nie wiedzialem jak fotki zapodac to co jest ktos chetny bo jak nie to na zlom pojedzie

NIEEEEEEEEEEE Tylko nie na zlom!!!! Poczekaj to moze cos znajde ,a jak nie to moze sam go wezme!!!!!!

zeby to bis byl to bym go bral. a tak chujufka

jak nikt nie kupi to bede musial jakiegos SWAPA zrobic