Skrzynia Blaupunkt z Media Markt za 219 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma ktoś parametry tego? pasmo, moc, cokolwiek? no i jaki musi być wzmacniacz do tego (moc),

i jak mieliście z nią doczynienia to napiszcie coś

thx

Jej symbol to GT-B 300

glosnik ma teoretycznie 250 W w nominale, pasmo przenoszenia 35-500Hz, niestety nie wiem jak to gra.. a wzmacniacz np moze byc taki: blaupunkt GTA 200

Cytat:
2005-08-05 18:33:14, Voy pisze:
glosnik ma teoretycznie 250 W w nominale, pasmo przenoszenia 35-500Hz, niestety nie wiem jak to gra.. a wzmacniacz np moze byc taki: blaupunkt GTA 200

mam wzmacniacz vtronic 475

jak jest mostkowalny i ma filtr niskich czestotliwosci to musisz podlaczyc i zobaczyc jak gra... bez odsluchu nikt ci nic nie powie.

Mam wlasnie ta skrzynke i wlasnie z media... Do niej jest Magnat The Rock 400. Siedzi to w Peugeocie 205 i powiem ze efekt jest niezly, patrzac w nocy na wyswietlacz radia przy udezeniach basu obraz sie rozmazuje i ciarki po glowie chodza... mysle ze za ta cene jest calkiem nienajgorsza.
Ps. jak moj kolega posluchal na drogi dzien mial taka sama

no to sie ciesze ze ci sie podoba jak gra .

Cytat:
2005-08-13 15:23:01, Kikkoman pisze:
Mam wlasnie ta skrzynke i wlasnie z media... Do niej jest Magnat The Rock 400. Siedzi to w Peugeocie 205 i powiem ze efekt jest niezly, patrzac w nocy na wyswietlacz radia przy udezeniach basu obraz sie rozmazuje i ciarki po glowie chodza... mysle ze za ta cene jest calkiem nienajgorsza. Ps. jak moj kolega posluchal na drogi dzien mial taka sama

u mnie ten wzmacniacz vtronic nie jest mostkowalny i gra na na rzekomych 75 wat rms i słabiutko (prawie różnicy nie ma w basie) i prawie sie nie wychyla głośnik do tego przy wyłączaniu radia jest głuchy stuk z głośnika