MotoNews.pl

Fotki klimatyzacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na Ebayu jest 131 Brava z pełnym wyposażeniem, między innemi z klimą

131 Brava

Warto obejrzeć, ciekawy egzemplarz

klima jak klima- zwroccie uwage ze to auto (jak kazda 131 na ameryke) ma rygle do bvlokowania maski przed otwarciem sie w razie kolizji, wklejana przednia szybe, zderzaki na teleskopach. Pozatym Brava to jedyna wersja 131 wyposazona we wtrysk paliwa. Pozatym zwroccie uwage na kolor tapicerki- deski itd. Ciekawe auto

serdecznie witam

co to za nowosc - klejona przednia szyba?? ja u siebie tez mam klejona i nic w tym dziwnego?? (moze sie myle)

a zderzaki na teleskopach?? na czym to polego?? (chodzi o ta harmonijke??
pozdrawiam

Cytat:
2005-05-23 00:46:09, karbo pisze:
serdecznie witam co to za nowosc - klejona przednia szyba?? ja u siebie tez mam klejona i nic w tym dziwnego?? (moze sie myle) a zderzaki na teleskopach?? na czym to polego?? (chodzi o ta harmonijke?? pozdrawiam

ano taka nowosc, ze Twoja szyba ma uszcelke, a nie jest wklejona w nadwozie. A zderzaki- aluminiowy ceownik o grubosci 10mm oblozony naokolo guma i mocowany na dwoch sprezynach gazowych- calkiem fajnie to dziala- mam taki zderzak zamontowany w kombiaku.

[ wiadomość edytowana przez: kosa131 dnia 2005-05-23 17:32:14 ]

OT. Swoją drogą pięknie utrztmany egzemplarz 2D .... chociaż mam parę pytań , potrafi mi ktoś udzielić na nie odpowiedzi ??
* Co to za felga ??
* Wszystkie mirki miały takie lusterka ??
Szybę ma jakby ktoś do niego strzelał....ale radio ma fajne....
Pozdro. Piotrek.

Cytat:
potrafi mi ktoś udzielić na nie odpowiedzi ??
* Co to za felga ??

no jasne ze potrafi przynajmniej co do felg to jest cromodora CD16 lub jej odpowiednik firmy speedline.... robili te same wzory

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-05-24 09:59:32 ]

Dzięki Bart już znalazłem oryginalne felunie , prawie za darmo
Pozdro dla wszystkich posiadaczy 131 . Piotrek.