MotoNews.pl

Pasek na przednią szybę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie z tym, że mam przednią szybe podgrzewaną.Pytanie jest takie: czy naklejając takowy pasek nic się z nim nie nędzie działo?

druciki sa w szybie wiec nie powinno

dołącze się do pytania, tyle, że ja zapytam jak można zrobić coś takiego jak widuje się w niektórych autach, taki pasek na przedniej szybie, tyle że nie naklejany tylko jakby zadymiony lub zamalowany. jak można coś takiego osiągnąć?

Też tak myslę.Pozatym szyba mocno sie nie nagrzewa.Chcę się upewnić.Ma moze ktoś pasek naklejony na przednią szybkę grzaną???

ja mam naklejony pasek na szybe tylko ze nie mam grzanej ale za to sloneczko grzxeje znacznie lepiej niz druciki

Cytat:
2005-06-14 20:37:16, druidek pisze:
dołącze się do pytania, tyle, że ja zapytam jak można zrobić coś takiego jak widuje się w niektórych autach, taki pasek na przedniej szybie, tyle że nie naklejany tylko jakby zadymiony lub zamalowany. jak można coś takiego osiągnąć?

Takie paski są fabrycznie nanoszone na szybę i domowym sposobem chyba się tego nie osiągnie. Można kupić podobny pasek, ale to już nie to samo.

Cytat:
2005-06-14 20:57:38, _muzzy_ pisze:
Też tak myslę.Pozatym szyba mocno sie nie nagrzewa.Chcę się upewnić.Ma moze ktoś pasek naklejony na przednią szybkę grzaną???

Ja mam. Wiecej nie powiem bo mi grzanie nie dziala...

Cytat:

pewnie że się da tak zrobić.
jest to przyciemniane piecowo - duże koszty

Cytat:
ja mam naklejony pasek na szybe tylko ze nie mam grzanej ale za to sloneczko grzxeje znacznie lepiej niz druciki

dokładnie, ja mam pasek naklejony i nawet największe upały mu nie szkodzą a nawet jak sie zniszczy to zawsze można nakleić drugi, 10 min pracy i koszta minimalne

Cytat:

Naklejaja folie do przyciuemniania szyb.