Pytanie o przelacznik zesp.swiatel

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
otoz jak wiadomo czesto sie psuja chodzi oczywiscie o mk7 juz go kilka razy naprawialem z dobrym skutkiem,ale male pytanko moze tez ktos tak mial wiec tak.jak popychamy wajche to wlaczaja sie swiatla dlugie,tylko u mnie zalaczaja sie ale migaja na wertepach lub czase calkiem sie wylacza trzeba przytrzymac wajche aby swiecily czy moze sie ktos z tym spotkal lub to naprawial?z gory dziekuje

ej chlopaki zapomnieliscie o mnie

ja sie z tym spotkałem....
przypominam sobie ze wiele razy "mrugałem" ludziom jadacym z naprzeciwka, a oni - zdziwione miny, nie wiedzieli o co mi chodzi
ale w koncu wymienilem dziada - probowalem naprawiac, przelutowalem styki, przeczyscilem ale nie pomoglo....
teraz mam inny problem: mianowicie czasem przy włączaniu swiatel nie swieci mi deska (swiatla swieca), musze wtedy kilka razy wylaczyc i wlaczyc, w koncu zalapie - przypuszczam ze to problem w srodku "wajchy" kierunkowskaza.....ale nie zabieram sie za to narazie

co do twojego problemu to moze ktos umie to naprawic, ale mozesz powoli zaczac zbierac do swinki na nowy przelacznik

Usuwałem taką usterkę Vodunowi.