IŁKI II 2005

Ankieta: IŁKI II 2005
12-15 VIII
16-18 IX
INNY TERMIN (PODAJ JAKI)
BĘDE BEZ WZGLĘDU NA TEMIN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
odzywaja sie glosy na ten temat wiec propzycja do dyskusji
czy chcemy sie spotkac w tym roku jeszcze raz czy nie ja jestem chetny, mysle ze zdrowie pozwoli tym razem
wic wypowiadajmy sie
z tym ze w 1 terminie rezerwacje chyba trzeba by dokonywac juz w lipcu albo i wczesniej bo to wakacje

zagłosowałem na "będe bez względu na termin"

...ale nie ukrywam ze wole wrzesień lub końcówke sierpnia

i tym razem możemy zorganizować jakieś slalomy, przejazdy z pileczką itp może być ciekawie

Jak dla mnie to za szybko

Miałbym duże trudności z pozamienianiem się w pracy.

Będę obserwował jak rozwija się sytuacja.

ziomal nie narzekaj jedziesz i tyle, robota nie gołota

Cytat:
2005-05-03 23:19:29, Tomek-Mydlowski pisze:
..tym razem możemy zorganizować jakieś slalomy, przejazdy z pileczką itp może być ciekawie

"slalomy" były, przejazdy z piłeczką też, nawet impreza w piaskownicy ! ...Tomek, gdzie Ty wtedy byłeś ??
Zagłosowałem na sierpień ale tak naprawdę nie wiem co będzie...jedno wiem: BARDZO BARDZO chcemy się spotkać w tym samym miejscu i w conajmniej takim samym gronie raz jeszcze i to tego lata

Dobry pomysł !!! ale u mnie ciężko z terminem !! więc niegłosuję !!! jak będzie to postaram się dostosować !!!

Raffsa

Cytat:
2005-05-03 23:25:10, bogdan1 pisze:
"slalomy" były, przejazdy z piłeczką też, nawet impreza w piaskownicy ! ...Tomek, gdzie Ty wtedy byłeś ?? Zagłosowałem na sierpień ale tak naprawdę nie wiem co będzie...jedno wiem: BARDZO BARDZO chcemy się spotkać w tym samym miejscu i w conajmniej takim samym gronie raz jeszcze i to tego lata

tego to ja juz sobie nie przypomne

Koniec czerwca... To jest fajny termin

Cytat:
2005-05-03 23:55:25, Zoltar pisze:
Koniec czerwca... To jest fajny termin

Za wczesnie

Ja zaglosowalem na wrzesien - nie mam jeszcze planow, wiec spokojnie sobie powinienem dopasowac cos do zlotu.

Natomiast sierpien akurat mnie nie ma w tym terminie, bo na Mazury smigam, juz mam zarezerwowany domek...

Ale co by nie bylo, postaram sie byc na zlocie, chociaz na chwile

Jeśli już, to najlepiej wrzesień

Wrzesień to chyba dobry termin...
nikomu raczej urlop nie wyskoczy....
a poza tym jak by co to sie dopasuje....

to i ja sie wypowiem chociaz nie mam espero Tak jak Krzys pisal w sierpniu wyjezdzamy i to wlasnie w podanym terminie... KOniec czerwca glupio, ja mam np sesje do 30 czerwca w srodku lipca idziemy na wesele siostry... wrzesien naprawde najlepszy, mam nadzieje, ze zadna poprawka w tym temrinie nie stanie na przeszkodzie

Też obstawiam wrzesień

Najlepiej wrzesień!W sierpniu są urlopy i może być mała ilość ludzi.

Myślę, że trzeba ustalić trzy terminy zlotów każdego roku. Daty ustalaja Moderatorzy. Tak, żeby im pasowało i byli na 100% przynajmniej raz. Dzięki temy każdy z klubowiczy będzie miał okazje choć raz do roku nakłaść M po twarzy i przedyskutować, co mu się nie podoba .
A tak jak teraz to już wogóle wątpię w realne istnienie np. kol. Zoltara. (Jaco widziałem Czarka czasem mijam na mieście)

A na poważanie - wrzesień nie jest zły, ale z głosowaniem wstrzymam się do sierpnia

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-05-05 12:09:15 ]

Cytat:
2005-05-05 12:08:37, Navi pisze:
Myślę, że trzeba ustalić trzy terminy zlotów każdego roku. Daty ustalaja Moderatorzy. Tak, żeby im pasowało i byli na 100% przynajmniej raz. Dzięki temy każdy z klubowiczy będzie miał okazje choć raz do roku nakłaść M po twarzy i przedyskutować, co mu się nie podoba .

Ja nie zagłosuje.
Ostatino jakis mod komentowł moje głosowanie na gg.
Nie chce znow podpasc .
Jak sie uda to bede, ale wakacje nie zapowiadją sie miło .

[ wiadomość edytowana przez: maltoron dnia 2005-05-19 13:07:59 ]

Ja zaglosowalem na sierpien, bo dobrze by bylo w sumie z góry wiedziec kiedy mniej wiecej kombinowac jakieś wolne w pracy lub wogole planowac wyjazd, ale prawda jest taka, ze jezeli tylko zlot nie zostanie wykombinowany w ostatniej chwili (tzn. nie pojade np. nad morze lub cos w tym stylu), to niezaleznie od terminu - zjawie sie

No tak! Znowu terminy świetne! W sierpniu mam nocki, w lipcu dniówki Jeśli wrzesień to 9-11 bo wtedy mam wolne, w przeciwnym razie tak jak i teraz napewno się nie pojawię ze wzgl na system pracy... ale... zapytam kolegi zmiennika
Ale nic więcej w tym temacie, bo tak jak na te Iłki nie zabierałem glosu więc specjalnie nie musiałem się tłumaczyć tak i teraz nie będe pisał