| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-20 08:18:23 czy ktos moze ma jakis pomysl co z tym zrobic? Antene chce wymontowac bo moje radio i tak nie dziala. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-05-20 08:51:04 Ale po co chcesz ja wymontowywac? Sprzedac?
Przeciez w bagazniku nic nie przeszkadza. Wystarczy ja wylaczyc z pradu jak jest zlozona i calkiem dobrze sie prezentuje - maly, srebrny cycuszek. I deszcz do srodka tez nie napada |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-05-20 10:46:14 przyjmując że na giełdzie elektronicznej w Sosnowcu-Milowicach albo nawet na samochodówce w Mysłowicach można czasem kupić przyzwoite firmowe radyjko (w używce oczywista) za ok.50zł ...to chyba lekka przesada z tą zaślepką ? ......no ale robisz jak uważasz , a jak się bardzo jednak uprzesz to słusznie pisze QQ (Qlega QLogic) że po cholerę w takiej sytuacji wyciągać antenę ??
Pozdrowionka! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-20 14:11:39 to taka mania rowerowa, co niepotrzebne - sie wymontowuje
zatem podazyc trzeba bedzie chyba na owa gielde. tylko ze nie chcialbym kradzionego, a to chyba nie mozna latwo tego rozpoznac. cenie moje radio daewoo bo ono z wygladu jest wartosci ujemnej (nie boje sie ze mi ktos zakosi )
antene tez mam poddrzewiala, ale to dobry pomysl zeby ja schowac. tak tez poki co zrobie - o ja glupi nie pomyslalem lol, dzieki. |
Tom69 Passek B4 Combi Piaseczno | 2005-05-20 14:39:29
Tak Ci się tylko wydaje, kolegi bratu wytłukli w Tipo szybę żeby wyciągnąć radio które warte było 5 zł, coś w stylu safari 5
Tom |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-05-20 17:33:08 qbaj ja mam cd-rom w samochodzie i mp3 tylko mi gowniane radio padlo (wzmacniacz dalej dziala), radio w sensie moduł radia w radiu samochodowym ![]() |