Zaślepka otworu Anteny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos moze ma jakis pomysl co z tym zrobic? Antene chce wymontowac bo moje radio i tak nie dziala.

Ale po co chcesz ja wymontowywac? Sprzedac?

Przeciez w bagazniku nic nie przeszkadza. Wystarczy ja wylaczyc z pradu jak jest zlozona i calkiem dobrze sie prezentuje - maly, srebrny cycuszek. I deszcz do srodka tez nie napada

przyjmując że na giełdzie elektronicznej w Sosnowcu-Milowicach albo nawet na samochodówce w Mysłowicach można czasem kupić przyzwoite firmowe radyjko (w używce oczywista) za ok.50zł ...to chyba lekka przesada z tą zaślepką ? ......no ale robisz jak uważasz , a jak się bardzo jednak uprzesz to słusznie pisze QQ (Qlega QLogic) że po cholerę w takiej sytuacji wyciągać antenę ??

Pozdrowionka!

to taka mania rowerowa, co niepotrzebne - sie wymontowuje

zatem podazyc trzeba bedzie chyba na owa gielde. tylko ze nie chcialbym kradzionego, a to chyba nie mozna latwo tego rozpoznac.

cenie moje radio daewoo bo ono z wygladu jest wartosci ujemnej (nie boje sie ze mi ktos zakosi )

antene tez mam poddrzewiala, ale to dobry pomysl zeby ja schowac. tak tez poki co zrobie - o ja glupi nie pomyslalem lol, dzieki.

Cytat:
2005-05-20 14:11:39, Cwikus pisze:
... cenie moje radio daewoo bo ono z wygladu jest wartosci ujemnej (nie boje sie ze mi ktos zakosi )

Tak Ci się tylko wydaje, kolegi bratu wytłukli w Tipo szybę żeby wyciągnąć radio które warte było 5 zł, coś w stylu safari 5
Tom

eee cwikus..no ja sobie nie wyobrazam samochodu bez radia..nie to zeby jakis hi end..ale zeby cos gralo..i napewno taniej ci wyjdzie zakup jakiegokolwiek radia niz profesjonalne zaslepienie anteny co w samej swojej idei jest juz dosc glupim pomyslem (moim skromnym zdaniem oczywiscie )

qbaj ja mam cd-rom w samochodzie i mp3 tylko mi gowniane radio padlo (wzmacniacz dalej dziala), radio w sensie moduł radia w radiu samochodowym

ja od kilku dni mam zmieniarke..i mimo ze radio gowniane to ciesze sie jak dziecko..a do tego kaseciak daewoo nie jest az tak lakomym kaskiem i chowajac panel pod siedzenie przestaje sie martwic i potencjalna kradziez