Alu ramki reflektorów 126p, inne..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2005-06-03 21:27:38 ]

mad psie ty jedny.....skad ty targasz wciaz takie unikaty. ja tego szukalem pol roku a ty co chwile wystawiasz jakies cuda. albo zdradzisz sekret albo wynajme Stasia zeby to z ciebie wycicna

Ja to jak wsiadam do cc to robie 200 - 300km po szrotach i jeszcze udaje sie czasem cosik znalezc... A że produkcja bolidu kosztowna to części tych unikatów zmuszony jestem sie pozbyc (zato za grube dolary) Bo po co mi 3 kpl ramek? A wczoraj znalazłem chromowany zamek klapy, płaski, podgięty na końcu, a wcześniej raz tylko taki na zdj widziałem...

-----------------
--=RACE TECH=--

Cytat:
2005-06-04 00:00:53, MAD_DOGG pisze:
Ja to jak wsiadam do cc to robie 200 - 300km po szrotach i jeszcze udaje sie czasem cosik znalezc... A że produkcja bolidu kosztowna to części tych unikatów zmuszony jestem sie pozbyc (zato za grube dolary) Bo po co mi 3 kpl ramek? A wczoraj znalazłem chromowany zamek klapy, płaski, podgięty na końcu, a wcześniej raz tylko taki na zdj widziałem...

a co z nim zrobisz jeśli można spytać ,pewno dla siebie raczej... :/
jak co to jestem chętny

ostatnio tez sprzedałem jednemu z forumowiczów takie ramki nówki nie smigane z ceną jeszcze

a sprzedales sprzedales
zajebiste sa!
normalnie jakby byly na zamowienie zrobione pod moje auto!

hough

ramki alu sa o tyle slabe ze alu sie ciezko poleruje na ja mam stalowe - do polerki idealne. odnosnie zameczka mam taki tyle ze czarny. baaaaardzo rzadki okazik (dzieki Dave)

Zamek do własnej kolekcji tylko i wyłącznie! A czarny to był moj bambino (przed wypolerowaniem
zamek
zamek2

-----------------
--=RACE TECH=--