Szkoda że nasza udi nie wygrała palenia gumy!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bylismy nalepsi w chajcowaniu kapcia adui 80 biała,pokazaliśmy klase a calibra wygrała - tylko szkoda ze tak krótko paliła gume,SKANDAL!!!!!!!!!!
jak ktoś ma wiecej fotek o żółtym gokardzie i o aleniu gumy to prosze o pszesłanie na maila bigbiggg@poczta.onet.pl
a tak pozatym to impreska spoko

więcej tłumaczyć nie będę...

z paleniem było najwięcej problemów...

w następnej edycji na bank będa zmienione zasady...nie będzie demokratycznego wyboru przez publike...tylko przez grupe sędziów.
każdy z sędziów (4-5) bedzie miał do dyspozycji punktację od 0 - 10pkt) i wówczas wybierze sie najleprzego mistrza!

miejsce - wyznaczone i tylko TAM!!! niepodporzadkowanie sie organizatorom będzie równać sie z dyskwalifikacja i natychmiastowa reakją wywalenia ze zalotu ( do tego wilczy bilet na wjazdy i przesłanie inforamcji o kierowcy i aucie innym organizatorom zlotów)

koniec tematu!!!

decyzja sędziego nie podlega DYSKUSJI!!!

To była moja decyzja i kropka!
Była sytuacja 1:1 - wiec trzeba było powołać sie na publike...
nie wiem kto kim przyjechał nie bede o dowody prosić i miejsce zamelodwania...więkrzość ludzi postawiła na Cali...nie liczył sie czas a efekt u publiki...proste...

Eif. Popieram.

Aha, następną razą możemy zrobić klasy pojemnościowe. Wtedy z tą białą Audi będę w jednej. I z chęcią się ścignę

ja moglem wziasc klase wyzej mial bym nagrody walkowerem

Ja sobie zeszlifuje tłoki i też się załapię do większej

no i wtedy po znajomości dostaniecie nagrody

I o to chodzi

Nie kumam. Przeciez napisaliśmy na stronie sprostowanie na stronie ze oba teamy palenia gum otrzymaly nagrody !!! O tym nie wspomnicie ze audi tez zostalo nagrodzone i wyroznione...