Znalazlem na shrocie 2106 w idealnym stanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem bo znalazlem 2106 ale wyrejestrowana,i nie wiem jak to ugryzc i ile to kosztuje , a warta grzechu bo jest z 1978r 1500s ma przejechane ~120tys chromy bez sladow rdzy (blyszcza) lakier oryginalny tylko troche matowy i do drobnych poprawek, spawa jest palaca bo ja zaraz potna i rozbebesza ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bierz ja jak mozesz jesli nie zarejestrujesz 600-800zł w całosci z przegladami to na czesciach napewno zarobisz kupe kasy

chyba by mi serce peklo jakbym ja mial rozczlonkowac, a jaka jest procedura po kolei jesli wiesz?

Cytat:
2005-05-21 14:55:59, padre100 pisze:
chyba by mi serce peklo jakbym ja mial rozczlonkowac, a jaka jest procedura po kolei jesli wiesz?

musisz zrobic "przeglad od podstaw" to troche kosztuje zgosic sie do PZU a oni cie skieruja na takie badania

W każdym razie ratuj autko,bo warto

Niestety jeśli auto jest już wyrejestrowane to masz bardzo małe szanse na ponowne zarejestrowanie. W każdym razie warto kupić, choćby na części a potem kombinuj żeby jakis rzeczoznawca wydał Ci orzeczenie że auto jest "unikatowe dla historii motoryzacji" i na tej podstawie próbuj je zarejestrować ponownie - ale powtórzę - niestety jest to trudne a na dodatek kosztowne.
A tak z ciekawości - gdzie to "szóstka" stoi?

ciekawosc to itd. jak nie kupie to powiem obiecuje

w kazdym razie na zlomowisku( bo to nie jest typowy shrot) na koncu wsi ,podobno stala w garazu u jakiegos dziadka dopuki nie umarl i zona oddala ja na zlom,zreszta przejechac przez 27 lat 120tys to ona nie mogla czesto jezdzic, a nie wyglada zeby miala wiecej ,jeszcze musze posluchac silnika bo jak tam dzisiaj bylem to juz zamykali.

Z tego co ja sie orientuje to musisz miec kwity z tego złomowiska a najlepiej jescze jak bys uzyskał kontakt z byłą włascicielką, tak na wszelki wypadek.Prawdopodobnie bedzie potrzebna opinia rzeczoznawcy.Ale uda sie to załatwić tylko nie wiem za jaką kasę.A najlepiej kicnij w poniedziałek do wydziału komunikacji i sie wszystkiego dowiesz.Bo moze gra nie warta świeczki.Ale nawet jakbyś ją brał na czesci to bierz wszystkie papiery na nią ze złomowiska.Chyba ze kupisz gdzieś papiery które bedziesz mógł ja zarejstrować ale to znowu ruchomy grunt.

Jesli nie kupisz- daj znać gdzie to stoi - !!!!
paweł