Nowe OBUDOWY LUSTEREK za 20 zl !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak by ktos byl zainteresowany to w AUTOPARTS na ul. Kotsisa jest chyba jeszcze z 9 szt. ( lewe i prawe )
Normalna cena jest cos ok 24 zl ale kazdemu daja rabat 20%
Niestety dochodzi do tego jeszcze malowanie... ale to i tak najtanszy sposob na naprawe lusterka.
Kiedys te obudowy byly nie do dostania.

p.s. To nr katalogowy prawej obudowy 311 215 72

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2005-05-18 09:07:08 ]

A nie wiesz czy same wkłady można kupić?

a co rozumiesz przez "same wkłady" ?
Jezeli cale bebechy (elektronika, lapy, itp.) to nie wystepuje to jako osobna czesc, niestety tylko cale lustro za ok 200...
(Ale moze to Ci sie przyda ? prawie cale lusterko z Allegro)

Chyba, ze chodzi Ci o samo szklo (zwierciadlo) to jest to do kupienia praktycznie w kazdym sklepie z czesciami do DU za ok 15-20 zl (oczywiscie podgrzewane)

Chodzi mi o mechanikę i szkło do lewego lusterka.

Dzięki za info. Poszukam jeszcze

Cytat:
2005-05-18 09:03:34, Dicer pisze:
Normalna cena jest cos ok 24 zl ale kazdemu daja rabat 20% Niestety dochodzi do tego jeszcze malowanie... ale to i tak najtanszy sposob na naprawe lusterka. Kiedys te obudowy byly nie do dostania.

Coś mi tu nie gra, ja nie miałem z obudową żadnego problemu (starego typu), w okolicach K-c bezproblemowo w hurtowniach części leżą. koszt z tego co pamiętam to 19 zlotych. A wymieniałem już obydwie.

Pozdrawiam.

Cytat:
2005-05-18 14:29:28, Michal-500 pisze:
Coś mi tu nie gra, ja nie miałem z obudową żadnego problemu (starego typu), ...

No wlasnie... STAREGO TYPU... te byly, natomiast te nowego typu (ktore to mamy w zdecydowanej wiekszosci) byly nie do kupienia

Mam prośbę
Czy możesz mi powiedzieć jak można kupić taką obudowę?
Wyszedł mi zimą gość na czoło, na trasie Kraków - Rabka i gdyby był rów, a nie banda ze śniegu to miałbym pewnie większy kłopot niż mam
Przytuliłem się jak mogłem najbliżej i tylko lusterko mi się złożyło o tego wariata (bez fragmentu obudowy - lewe), a nie było wesoło...
Będę Ci bardzo wdzięczny jak mi pomożesz, bo nowe całe to jak pewnie wiesz to ok 200pln
Mam 1,8 z 1996, wzięty 1997.
może być na e-mail: mswalcza@cyf-kr.edu.pl
Jeśli dobrze zrozumiałem i oferta jest aktualna...
Pozdrawiam, Darek

Cytat:
2005-05-24 21:31:43, mswalcza pisze:
Mam prośbę Czy możesz mi powiedzieć jak można kupić taką obudowę?
...

Nie bardzo rozumiem...
Wejdz na stronke ktora podalem w pierwszym poscie i wszystko bedzie jasne
aha, prowadza tez sprzedaz wysylkowa

Przeczytalem dzis to, co wczoraj pisalem i sam sie nie rozumiem...
Dzieki za podpowiedz, zamowione i czekam...
Pozdrawiam, Darek.
Jeszcze raz dzieki.