Rejestracja samochodu - problem :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, jak w temacie. Kupilem furacza i gdzies wjebalo dowod rejestracyjny - co teraz ? co musze posiadac zeby zarejestrowac to padło na siebie ?
i druga kwestia ile kosztuje wtornik dowodu rej. ?

Cytat:
2005-05-25 14:16:52, cypherius pisze:
witam, jak w temacie. Kupilem furacza i gdzies wjebalo dowod rejestracyjny - co teraz ? co musze posiadac zeby zarejestrowac to padło na siebie ? i druga kwestia ile kosztuje wtornik dowodu rej. ?

wtornik to bedzie pewnie cos kolo 80 dych ale chyba musisz isc do wydzialu komunikacji tam gdzie byl zarejestrowany i jesli nie wtornik to moze Ci jakies zaswiadczenie wydadza albo cus.

p.s. co kupiles?

chyba 8 dych

Hmm...A musisz mieć dowód? Nie wiem jak to jest ale skoro kupiłeś furę, to stary dowód i tak zdajesz w zamian za nowy tymczasowy. Zapytaj w urzędzie co masz zrobić w takiej sytuacji...

hmm dzwonilem mowili ze zaswiadczenie musi wziasc poprzedni wlasciciel i heyah.
OWZ - widzisz avatar ? to kupilem

Cytat:
2005-05-25 17:12:57, cypherius pisze:
hmm dzwonilem mowili ze zaswiadczenie musi wziasc poprzedni wlasciciel i heyah. OWZ - widzisz avatar ? to kupilem

aa faktycznie teraz uwage zwrocilem, widze ze przejales pruchno Tokiego

Cyferku, nie da rady z tym nic zrobić, musisz sie tej budy jak najszybciek pozbyć żeby nie mieć kłopotów! Ale spoko, ja Ci pomoge mimo ze zawsze zamulasz .

więc moja buda tak czy siak trafi na złom

Niee, na złom to lipa bo mogą Cyfra do paki wsadzić za to . Ja ją wezme żeby miał spoków .