[Impreza] !!! WGU REAKTYWACJA !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wraz z cieplem za oknem naszlo mnie na wspomnienia. Przypomniala mi sie impreza podczas ktorej swoj nieformalny poczatek mialo WGU, czyli grupa ludzi, ktorych cos ze soba laczy... i nie sa to tylko auta...

Wpadlem na pomysl "powtorki z rozrywki".

Proponuje termin 25.05.05 (czyli najblizsza sroda). W czwartek nie trzeba isc do roboty, wiec chyba bedzie OK. Start pewnie kolo 18.

Miejsce: Skubianka. Mam takie swoje miejsce nad samiuska Narwia. Dojazd bedzie w grupie, cobysmy sie nie pogubili.

Samochody beda bezpieczne, bo nikt tak sie nie bedzie krecil (dojazd do wody po zamknietym terenie). Duzo lasu, woda, swieze powietrze...

Nie ma tam pradu, wody biezacej (no oprocz wczesniej wspomnianej Narwi), ani innych udogodnien... krotko mowiac impreza w 100% plenerowa - jak u Burzy na dzialce!!! Jest za to klimat i duzo miejsca na grille, namioty i samochody.

Chetnych prosze o zglaszanie sie w tym watku oraz do mnie na priva, zebym mial poglad ile ludzi bedzie. Do czesci ludzi wysle powiadomienia, ale zaproszeni sa WSZYSCY!!!

Podoba mi się pomysł.Też bym chciał, ale daleko...........

A gdzie to jest tak dokładniej???

jakie to ma znaczenie, gdzie? kiler orgaznizuje, pagan z paganowa jedzie.

Cytat:
2005-05-23 18:47:07, MILES125 pisze:

ok 20 km od warszawy w stronę serocka...

zobaczymy, zobaczymy

Cytat:
2005-05-23 18:47:07, MILES125 pisze:

Jedziesz jak do Pultuska, przejezdzasz przez most w Zegrzu, jakis km za mostem, tuz przed zwezeniem drogi skrecasz w lewo na Debe. Jest to mniej wiecej w polowie drogi do Debe.

Hmm..... jesli nie utkne w pracy do nocy to z chęcią pisze się na takie plenerowe sptaknie. W końcu się może z paganem napije to przestanie marudzić że mnie nigdzie nie ma.

Bardzo chętnie przyjadę jednofotelowcem . Niestety coś zmusza mnie do bycia punkt 4.00 w Warszawie więc nie będę mógł promilli wprowadzać w ciało ale jedna statystyczna głowa będzie więcej.

hop do gory!

Wysłałem zapytanie do Pani Kierownik - czekam na odpowiedź

A tak na serio - pomyślimy, tylko że akurat nie mamy ani spiworów ani namiotu...

Sie pomysli... zresztą jak sie silnik nie rozpierdoli do końca to nie przepuszcze takiej okazji

ja moze tez bym sie przejechał

ja niestety już zadeklarowałem się na spływ palavami i w środę już mnie nie ma, ale jakby się okazało że wypad nie wypalił to chętnie się z wami wybiorę

O - Prezes chyba się chce napić w większym towarzystwie bo aż wątek podwiesił

Cytat:
2005-05-23 21:45:34, Qbk pisze:
A tak na serio - pomyślimy, tylko że akurat nie mamy ani spiworów ani namiotu...

Kombinujcie spiwory, rezerwuje dla Was jedna kabinke w naszym namiocie

Cytat:
2005-05-23 21:45:34, Qbk pisze:
[...]tylko że akurat nie mamy ani spiworów ani namiotu...

ja też nie mam namiotu i będe spał w śpiworze pod gołym niebem albo w samochodzie...

Ja mam stary namiot 4-ro osobowy i stary śpiwór 1-osobowy ale ponieważ sam jestem młody to mogę pod swój "dach" kogoś przygarnąć - ale z góry zaznaczam że mam określone preferencje i nie mam zamiaru ich zmieniać .

Mnie nie bedzie - pracuje.

kjm

zobaczymy co maz na to ja bym suie przejechala