Wydech scoupe 1.5LS "94

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
O w morde - czemu wydech do tego samochodu jest taki drogi - czym on sie rozni np od astry?!?
Potrzebuje info czy spasuje mi tlumik koncowy z pony lub accenta bez spawania zaczepow i rurki - czyli czy wlezie normalnie na sruby za katalizatorem i jesli tak to z jakiego modelu dokladnie - 3d, 5d czy sedan?
I jesli ktos wsadzil cos sportowego to w jaki sposob - cieta rurka przed koncowym i wpuszczona w tlumoka? A mocowanie? na obejmy? Paskudnie to bedzie wygladalo - mam na oku polerowanego ultera
Czekam na info - oczywiscie jesli ktos cos (czytaj tlumik) bedzie mial do opchniecia po rozsadnej cenie, mozemy sie dogadac.
Pozdro

Ja mam od pony! ale wsadzał go poprzedni własciciel i nic nie jest spawane! Tłumik -> rura i przykręcone! Ze sportowymi nie ma problemów! ultery pasują! sam bede zakladał!

dzieki wielkie - powiedz jakiego ultera planujesz? ja myslalem o KM TURBO MUGEN - caly polerowany. Jak go bedziesz podwieszal - na obejmy czy spawane uchwyty? z tego co wiem one sa bez zadnych uchwytow i trza kombinowac. Wiesz moze czy wydech pony 5d3d i pony sedan to to samo? Jak mi braknie kaski musze tak pomyslec - ekonomicznie
Pozdrawiam i zycze spokojnej reszty weekendu