Targi motoryzacji/ tuningu czechy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chłopaki ktoś na targach w Krakowie namawiał mnie abym pojechał 26 maja na taką wystawę/ zlot tuningu w czechach wie ktoś z was co to może być gdzie to jest itp itd ogólnie coś na ten temat

http://www.tuningparty.cz/

W czerwcu jest jak coś i ja chyba jade

Heh szkoda że to 14-26 czerwca bo wtedy nie dam rady myślałem że to maj, ale to chyba jakaś fest impreza.

Kaza a niechcialbys sie wystawic u nas 5 czerwca z firma.
Koszty małe a malec pewnie by zrobił furore - mamy wyscigi których tutaj nie lubia ale widzialem ze w krakowie sie bawiles fajnie .....
Jak jestes zainteresowany to wal na priv - bedzie duzo osób....

eeeeee no chyba nie jest tak źle z tą 1/4 mili ja też nie za bardzo za tym przepadałem ale muszę powiedzieć , że za namową chłopaków (Poochaty Yankee i jeszcze kilku kumpli) zdecydowałem się a w zasadzie to oni załatwili taką możliwość, Może i racja można by sie przejechać do Stalowej, tylko zobacze jak będę z czasem stał bo 7 czerwca wyjeżdzam a jeszcze chciałbym coś z sesji popchnąć do przodu ale jak znam życie to i tak będę miał kampanie wrześniową

Jak cos to zapraszam.
profi pomiar czasu itp itd bedziesz wiedziął jakim jestes włascicielem auta bo prawda tu sie nie licza umiejetnosci hehehehe

Cytat:
2005-05-23 21:21:34, kaza pisze:
Heh szkoda że to 14-26 czerwca bo wtedy nie dam rady myślałem że to maj, ale to chyba jakaś fest impreza.

24-26 wiem wiem upierdliwy jestem pewnie ci się klawisz pomylił...., dokładnie w tych dniach ja będe miał wyniki matury...ale jade podobno jest super impreza na powietrzu jak pogoda dopisze to poprostu żyć nie umierac

NoYankee popinkoliły mi się klawisze ale to miałem na myśli chętnie bym pojechał ale niestety nie ma mnie w Polsce.